2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

Denizlispor Bolu'da kampa girdi

DENİZLİSPOR BOLU'DA KAMPA GİRDİ

Haluk Ulusoy Tesisleri'nde yeni sezon hazırlıklarının ilk etabını tamamlayan Denizlispor iki günlük izinin ardından Bolu'ya gitti

Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu yönetimindeki Yeşil-siyahlılar Bolu Koru Otel sahasında yaptığı ilk antrenmanla 2 etap çalışmalarına başladı. Dünya Üniversiteler Şampiyonası'nda milli görevde olan Serdar Eyilik, sakatlığı sebebiyle tedavisi süren Musa Sinan Yılmazer Bolu Kampı'na katılmazken Erhan da kasıklarındaki ağrı sebebiyle dinlendirildi. Isınma hareketleri ve düz koşuyla başlayan antrenman dar ve geniş alanda yapılan pas çalışmalarıyla devam etti. Sarı ve kırmızı takım olarak iki gruba ayrılan

futbolcular daha sonra çift kale maç yaptı. Bolu Kampı'nda hazırlık maçları da yapacak olan yeşil siyahlı ekip 29 Temmuz'da Şanlıurfaspor, 1 Ağustos'ta Boluspor, 4 Ağustos'ta Orduspor ve 8 Aağustos'ta Kayseri Erciyesspor'la karşı karşıya gelecek.

Ligi sabırsızlıkla beklediklerini belirten Genel Menajer Adnan Erkan, "Takımımızın oynayacağı 4 hazırlık maçı ile rakiplerimiz karşısındaki gücümüzü ve sahadaki uyumumuzu göreceğiz. Eksikliklerimizi görebilmemiz açısından hazırlık maçlarını ciddiye alıyoruz. Transfer çalışmalarımız da bu yönde devam edecek" dedi.

Teknik Direktör Hamzaoğlu da Bolu kampında güç depoyacaklarını belirterek oyuncularının performanslarından memnun olduğunu söyledi.

Öte yandan ikinci etap çalışmaları için Bolu'da bulunan bir diğer takım Kardemir

Karabükspor'a transfer olan Angelov, eski takım arkadaşlarının antrenmanını izledi. Antrenman sonrası arkadaşları ile hasret gideren oyuncu yeni sezonda Denizlispor'a başarılar diledi.

İHA
Yayın Tarihi : 28 Temmuz 2010 Çarşamba 15:35:02
Güncelleme :28 Temmuz 2010 Çarşamba 16:05:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?