7
Mayıs
2024
Salı
DENİZLİ

Denizlispor Bolu'ya bileniyor

Samsunspor maçında elektrik kesilmesi nedeniyle maçı yarıda kalan Denizlispor, bu hafta evinde oynayacağı Boluspor'a bileniyor.

PTT 1. Lig'in 7. haftasında cumartesi günü kendi evinde Boluspor ile karşılaşacak olan Denizlispor'da hazırlıklar devam ediyor. PTT 1. Lig'de geriden kalan haftalarda 8 gol atan ve kalesinde 6 gol gören Denizlispor, bir maçı eksik olmasına rağmen puan cetvelinde 6. sırada yer alıyor. Geçtiğimiz hafta deplasmanda Samsunspor ile karşılaşırken meydana gelen elektrik arızası nedeniyle maçı yarıdan kalan Denizlispor, Boluspor ile oynayacağı maçtan mutlak galibiyetle ayrılmak istiyor. Oynadığı 5 maç sonunda ligde beraberliği bulunmayan tek takım olan Denizlispor, 3 galibiyet ve 2 mağlubiyetle 9 puanda.

Cumartesi günü evinde Boluspor ile karşılaşacak olan Denizlispor'un teknik direktörü Engin İpekoğlu, evlerinde oynayacakları maçta taraftarın da desteğiyle 3 puan almak istediklerini söyledi. Geçen hafta şanssız bir şekilde maçlarının yarım kaldığını ifade eden İpekoğlu, "Samsun maçına da biz galibiyet hedefi ile çıkmıştık ancak maçın başlarındaki talihsiz olayın ardından maçı oynamadan Denizli'ye döndük. Şimdi tüm hedefimiz Boluspor maçından da iyi futbol oynayarak 3 puanı almak. Bizim bu maçlarda alacağımız puan ya da puanlar ligde nerede olmak istediğimizi de gösterecek. İnşallah Boluspor maçında taraftarlarımızın da desteğiyle sahadan galip olarak ayrılan taraf biz oluruz" dedi. 

iha
Yayın Tarihi : 9 Ekim 2012 Salı 19:14:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?