2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

Denizlispor Bursa'ya bileniyor

Turkcell Süper Ligi'nin 29. haftasında deplasmanda Bursaspor ile karşılaşacak olan Denizlispor, hazırlıklarını günde tek idmanla sürdürüyor.


Geçen hafta Kocaelispor'u yenerek ligde kalma yolunda önemli bir galibiyet alan ve puanını 32'ye çıkaran Yeşil-siyahlı ekip, geride kalan 6 maçta en az 8 puan çıkarıp, ligi rahat bir yerde bitirmenin hesaplarını yapıyor. Haluk Ulusoy Tesisleri'nde yapılan antrenman öncesi futbolcularıyla toplantı yaparak Bursaspor maçının önemini anlatan teknik direktör Mesut Bakkal, futbolculara bu zorlu deplasmandan mutlaka puanla dönmeleri gerektiğini vurguladı. Sakat ve cezalı futbolcusu bulunmayan Yeşil-siyahlı
ekipte, futbolcuların oldukça moralli ve istekli olması dikkat çekti.
Teknik direktör Mesut Bakkal, bu saatten sonra fazla söylenecek bir şeyin olmadığını belirterek, "Geldiğim günden beri oynayacağımız her maçın ayrı bir önemi olduğunu söylüyorum. Özellikle son oynadığımız Kocaelispor maçında iyi futbol oynadık. Son dakikada penaltı kurtardık. Eğer bu maçtan beraberlikle ayrılsaydık bizim için büyük sıkıntı olacaktı. Emeklerimiz karşılıksız kalmadı" dedi.
Kocaelispor maçındaki desteklerinden dolayı taraftarlara teşekkür eden Bakkal, "Maçın başından sonuna kadar inanılmaz bir destek verdiler. Şimdi en önemli maçlarımızdan birine çıkacağız. Artık ertelemeden işi bitirmemiz gerekiyor. Bunu futbolcularıma da söyledim. Onlar da bu işin bilincindeler. Ortaya koydukları mücadeleyi skora yansıttılar" diye konuştu.


Bursaspor maçında cesaretli oynayacaklarını ifade eden Bakkal, "Bu maçı kazanmak için oynayacağız. Bir şeyi daha belirtmek istiyorum. Bursaspor maçını kazanırsak büyük avantaj yakalayacağız, ancak herşey bitmiş olmayacak. En azından 6 maçlık periyotta 8 puan daha almamız gerekiyor. Onun için maç maç düşünüp, gideceğiz. Bursaspor maçını kazanmak için sahaya çıkacağız. İyi oyunumuzu devam ettirmeye çalışıyoruz. Sakat ve cezalı futbolcumuz yok. Grafiği yükselen bir takımız. Bu çıkışın da devam edeceğini
düşünüyorum. Bursaspor deplasmanından puan ya da puanlarla dönmek istiyoruz" dedi.


Teknik direktör Mesut Bakkal, antrenmanda malzemeci Faik'in koruduğu kaleye yaptığı penaltı atışlarıyla herkesi güldürdü.

iha
Yayın Tarihi : 22 Nisan 2009 Çarşamba 17:43:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?