3
Mayıs
2024
Cuma
DENİZLİ

Denizlispor büyük üzüntü içinde

TFF 2. Lig play-off yarı finalinde normal süresi 1-1 beraberlikle sona eren karşılaşmada uzatma bölümünde Dardanelspor'a 4-1 mağlup olarak elenen Denizli Belediyespor'da büyük üzüntü yaşanıyor.


Denizli Belediyespor Kulübü Başkanı Namık Kemal Eraslan, ekstra play-off maçlarında yarı finalde şansız bir şekilde elenmekten dolayı son derece üzgün olduklarını belirtirken, 2. Lig'deki ilk sezonlarında Denizlili sporseverlere böyle bir heyecan yaşatmalarıyla teselli bulduklarını söyledi. Ekstra play-off'un kaderini belirlediklerini belirten Eraslan, Denizli Belediyespor olarak maçları izleyenlerin beğenisini ve sempatisini kazandıklarını, gönüllerde taht kurduklarını açıkladı. Yarı finaldeki oyunda
tercih hakkı yanlışları olsa da futbolcuların maç boyunca rakibi oynatmamak adına iyi işler yaptığını kaydeden Eraslan, "Fatih'in sakatlanıp oyundan çıkmasıyla birlikte son dakika golü takımı motivasyon anlamında yıktı. Uzatma dakikalarının başında gelen golün hemen ardından kaleci İsmail'in kırmız kartla oyun dışı kalması, en büyük şansızlıktı. Hakkımızda hayırlısı böyleymiş" dedi.


Play-off'ta mücadele eden takımlar arasında en genç takıma sahip olduklarını vurgulayan Eraslan, bu kadronun önümüzdeki sezonlarda çok büyük işler başaracağına inandığını söyledi. Denizli Belediyespor'un Onursal Başkanı Nihat Zeybekci başta olmak üzere Ankara'da kendilerini yalnız bırakmayan belde ve ilçe belediye başkanı ile taraftarlara teşekkür eden Eraslan, kendilerine mutluluk yaşattıramadıkları için üzgün olduklarını dile getirdi. 2. Lig'e çıktıkları yılda düşmemek için sezona başlarken, kendilerinden bütçe olarak kat kat büyük takımları geride bırakıp bu noktalara gelmelerinde en büyük payın teknik heyet ve futbolcularda olduğunu belirten Eraslan, "Yeni sezonda da aynı teknik heyet ve futbolcularla birlikte olacağız" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 29 Mayıs 2009 Cuma 14:30:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?