5
Mayıs
2024
Pazar
DENİZLİ

Denizlispor çalışmalarına başladı

Denizlispor, yeni sezon hazırlıkları için bu sabah toplanarak topbaşı yaptı. 

Gümüşler Haluk Ulusoy Tesisleri'nde toplanan Yeşil-siyahlılar, Teknik Direktör Faruk Hadzibegic yönetiminde ilk antrenmanını yaptı. Yeni transferler Erman, Süleyman, İlkay, Burak Akyıldız, Emin ve Ramazan'ın da katıldığı antrenmanda yabancı oyuncular ve izinli olan bazı oyuncular ilk antrenmana katılmadı. 

Denizlispor Kulübü Başkanı Ali İpek, 2. Başkan Mehmet Özsoy ve bazı yöneticilerin de izlediği antrenman öncesi basın mensuplarına görüntü ve fotoğraf veren Yeşil-siyahlı futbolcular, daha sonra yaklaşık bir saat süren ter idmanı yaptı. Kratochvil, Oliveria, Souleymanou, Selahattin, İbrahim Ege, Tomas Abraham ve Bayram'ın katılmadığı antrenman sonrası Yeşil-siyahlı futbolcular, tesislerde dinlenmeye çekildi. 

Denizlispor'un anlaşma sağladığı Brezilyalı golcü Adriano Nascimento, dün akşam saatlerinde Denizli'ye geldi. Antrenmanın ardından eşi Patricia Nascimento ile Haluk Ulusoy Tesisleri'ne gelen Adriano, Başkan Ali İpek ve yöneticilerle görüştü. Adriano ile tüm konularda anlaşma sağlandığı ve 2 gün içerisinde mukavele imzalanacağı öğrenildi. 

Öte yandan Yeşil-siyahlı futbolcular, yarın sabah sağlık kontrolünden geçecek. Denizlisporlu futbolcuların bir hafta boyuncu gruplar halinde çeşitli testlerden geçeceği belirtilirken, Teknik Direktör Faruk Hadzibegic yarın kulüp binasında ilk basın toplantısını düzenleyecek.
.
Yayın Tarihi : 26 Haziran 2006 Pazartesi 13:40:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?