2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

Denizlispor çıkış arıyor

DENİZLİSPOR, HAKAN KUTLU İLE ÇIKIŞ ARIYOR

Denizlispor, teknik direktör Hakan Kutlu ile çıkacağı ilk maçında İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u yenmenin hesaplarını yapıyor.

Turkcell Süper Lig'in 11. haftasında kendi sahasında İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u konuk edecek olan Denizlispor hazırlıklarını sürdürüyor. Ligde şu ana kadar hükmet galip sayıldığı Ankaraspor dışında galibiyeti bulunmayan ve puan cetvelinde son sırada bulunan Yeşil-siyahlılar, ilk maçına çıkacak olan teknik direktör Hakan Kutlu ile galibiyet hasretine son vermek istiyor. Ligde alt sıralardan kurtulmak isteyen Denizlispor İstanbul Büyükşehir Belediyepor maçıyla çıkışa geçmeyi hedefliyor. Lige Erhan Altın'la başlayan, daha sonra 5 hafta Nurullah Sağlam ile yoluna devam eden Denizlispor, 11. maça 3. teknik direktörü Hakan Kutlu ile çıkacak.

Hafta içinde Ziraat Türkiye Kupası'nda Gaziantepspor'u 4-1 yenerek gruplara kalmayı başaran ve bu sezon ilk resmi maçını kazanan Denizlispor, kupadaki başarısını ligde de göstermeyi hedefliyor. Sakatlığı süren Boşnak oyuncu Bajic dışında eksik futbolcusu bulunmayan Yeşil-siyahlı ekipte, teknik direktör Hakan Kutlu iyi bir kadroya sahip olduklarını belirterek,"Denizlispor fikstür dezavantajıyla lige kötü başladı. Ancak oyuncu kalitesi açısından çok iyi bir takım. Kupada oyuncuların sergilediği oyun ve verdiği mücadele beni çok mutlu etti. Şimdi bunu lige de yansıtarak çıkış yakalamak istiyoruz. Bundan sonra bizim için her maç ayrı bir önem taşıyor. Her maçı ayrı ayrı değerlendirerek ilk yarının sonuna kadar toplayabileceğimiz en fazla puanı toplamak istiyoruz. Bu zorlu maçta taraftarlarımıza da büyük görev düşüyor" dedi.

Denizlispor yönetim kurulu Gaziantepspor maçı bilet fiyatlarını, kale arkası 5 TL, maraton tribün 20 TL, kapalı tribünü de 40 TL olarak açıkladı.

İHA
Yayın Tarihi : 30 Ekim 2009 Cuma 15:09:00
Güncelleme :30 Ekim 2009 Cuma 15:25:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?