3
Mayıs
2024
Cuma
DENİZLİ

Denizlispor çıkış arıyor

Turkcell Süper Ligi'nin 28.haftasında Pazar günü kendi sahasında Kocaelispor'u konuk edecek olan Denizlispor, hazırlıklarını mutlak galibiyet parolasıyla sürdürüyor.


Eksik ve cezalı futbolcusu bulunmayan Yeşil-siyahlı ekipte tek hedef galibiyet. Ligde son 4 haftadır galip gelemeyen ve düşme hattının bir üst basamağında bulunan Denizlispor, Kocaelispor'u yenerek hem yeniden çıkışa geçmek, hem de rakibiyle arasındaki puan farkını açmak istiyor. Kulüp tesislerinde teknik direktör Mesut Bakkal nezaretinde yapılan antrenmanda Yeşil-siyahlı futbolcular, düz koşu ve top çalışmasının ardından taktik ağırlıklı bir çalışma yaptı. Antrenmanda futbolcuların hayli istekli veneşeli olmaları dikkat çekti.


Gineli futbolcu Bangoura, her maç olduğu gibi Kocaelispor maçının da kendileri için çok önemli olduğunu belirterek, "Bu maçı mutlaka kazanmak zorundayız. Rakibimiz de ligde kalabilmek için tüm gücünü ortaya koyacak ve kazanmak isteyecek. Biz de herşeyimizi ortaya koyacağız ve bu maçı kazanacağız" dedi.


Sakatlığı sebebiyle 2 haftadır forma giyemeyen, ancak sakatlığı geçen Burak ise, ligde 7 maçlarının kaldığını ve bu maçların hepsinin final niteliği taşıdığını söyleyerek, "4 maçtır galip gelememeninin sıkıntısını yaşıyoruz. Artık çıkışa geçmemiz gerekiyor. Geride kalan maçların hepsini kazanmak için oynayacağız. Kocaelispor maçı zor geçecek. Kendi saha ve seyirci avantajımızı kullanıp Kocaelispor'u buradan eli boş göndereceğiz" diye konuştu.


Yeşil-siyahlı futbolcu Fatih Yiğen de, Kocaelispor maçının mutlaka kazanılması gereken bir maç olduğunu belirterek, "Kocaelispor'u yendiğimiztaktirde rakibimizi ligden ekarte etmiş olacağız. Bunun bilincindeyiz. Rakibimizi buradan eli boş gönderecek gücümüz var ve bunu başaracağız" dedi.
 

İha
Yayın Tarihi : 17 Nisan 2009 Cuma 12:07:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?