2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

Denizlispor çıkış arıyor

Denizlispor, Turkcell Süper Lig'in 20. haftasında kendi sahasında karşılaşacağı Konyaspor'u yenerek hem alt sıralardan uzaklaşmak hem de uzun süredir galip gelememe sıkıntısını üzerinden atmak istiyor.

Denizlispor, hafta sonu kendi sahasında oynayacağı Konyaspor maçının hazırlıklarını günde çift idmanla sürdürüyor. Yeşil-siyahlı takımda sakatlıkları nedeniyle İzzet, Murat Karakoç ve Süleyman Olgun ile kırmızı kart cezalısı Caner, Konyaspor karşısında forma giyemeyecek. Hafif sakatlıkları bulunan Burak ve Roberts'in oynayabileceği belirtilirken, Ümit Milli Takım kadrosunda bulunan kaleci Caner ve İsmail Baydil ile Bosna-Hersek Milli Takım kadrosunda bulunan Djemal Berberoviç'in ise yarın takıma katılacakları öğrenildi.

Brezilyalı stoper Couto, uzun süredir galip gelememenin üzerlerinde strese sebep olduğunu belirterek, "Bu yüzden Konyaspor maçı bizim için çok zor bir maç olacak. Uzun süredir motivasyon eksikliği yaşıyoruz. Konyaspor maçını taraftarlarımızın da desteğiyle kazanacağımıza inanıyorum" dedi.

Yeşil-siyahlı futbolcu Musa Sinan ise, sahada iyi mücadele etmelerine rağmen kendilerine gereken puan ya da puanları alamadıklarını belirterek, "Uzun süredir galip gelemiyoruz. Gol pozisyonlarını buluyor, ancak bunları değerlendiremiyoruz. Girdiğimiz gol pozisyonlarını değerlendirebilsek, galibiyet veya beraberlikle sahadan ayrılmamız işten bile değil. Üzerimizde bir şanssızlık var. Antalyaspor maçında erken gol yememize rağmen kısa sürede toparlandık ve gol pozisyonları bulduk. Ama bunları değerlendiremedik. Konyaspor maçı bizim için çok önemli. Bu maçı kazanarak hem üzerimizdeki baskıyı kaldırmak hem de çıkışa geçmek istiyoruz" diye konuştu.

Öte yandan Denizlispor-Konyaspor maçı bilet fiyatları açıklandı. Yeşil-siyahlı yönetim, maçın bilet fiyatlarını kale arkası ve misafir takım 5 TL, maraton tribün 15 TL ve kapalı tribünü de 35 TL olarak belirledi.
 

iha
Yayın Tarihi : 11 Şubat 2009 Çarşamba 14:54:37
Güncelleme :11 Şubat 2009 Çarşamba 14:56:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?