3
Mayıs
2024
Cuma
DENİZLİ

Denizlispor çıkışını sürdürmek istiyor

Denizlispor, Turkcell Süper Ligi'nin 23. haftasında deplasmanda oynayacağı İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçını kazanarak çıkışını sürdürmek istiyor.

Yeşil-siyahlı ekip, Cumartesi günü deplasmanda oynayacağı İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçının hazırlıklarını tamamladı. Taktik ağırlıklı yapılan idmanda teknik direktör Mesut Bakkal oyuncularını sık sık uyardı. Yeşil-siyahlı ekipte sakatlıkları süren Wescley, Roberts ve İsmail Baydil'in yanı sıra cezalı olan Çağlar forma giyemeyecek.

Ligde son 3 maçını kazanarak puanını 24'e çıkaran ve ligde kalma yolunda 3 engeli kayıpsız atlatan Yeşil-siyahlılar, bu çıkışını İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında da sürdürmek istiyor. Bu sezon deplasmanda sadece Trabzonspor'u yenen, Konyaspor ile de berabere kalan Denizlispor, galibiyetten başka bir seçenek düşünmüyor.

Yeşil-siyahlı futbolcular Şener ve kaleci Özden, son haftalardaki çıkışlarını sürdürmek istediklerini belirterek, "Ligde son haftalarda iyi oynuyor ve galip geliyoruz. İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçına da iyi bir şekilde hazırlanıyoruz. Hedefimiz istediğimiz oyunu ortaya koyarak deplasmandan galibiyetle dönmek. Bu hafta alacağımız bir galibiyet bizi üst sıralara götürebilir" dedi.

Denizlispor, İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçı için akşam saatlerinde uçakla İstanbul'a gidecek.
 

iha
Yayın Tarihi : 5 Mart 2009 Perşembe 18:19:07
Güncelleme :5 Mart 2009 Perşembe 18:50:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?