2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

Denizlispor çıkışını sürdürüyor

DENİZLİSPOR ÇIKIŞINI SÜRDÜRÜYOR

Denizlispor, Akhisar Belediyespor deplasmanından da galibiyetle dönerek çıkışını sürdürdü.

Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Denizlispor ligdeki 3. galibiyetini Akhisar Belediyespor deplasmanından alarak puanını 10'a çıkardı. Ligin ilk maçında 2 galibiyet ve bir beraberlik alan Yeşil siyahlılar, ligin yeni takımı Akhisar Belediyespor'u Emin ve Serdar'ın attığı gollerle 2-1 yenmeyi başardı. Ligin ikinci haftasında Gaziantep Büyükşehir Belediyespor deplasmanında alınan 3-2'lik galibiyette birer gol atan Emin Aladağ ve Serdar Eylik, ikinci deplasman maçında da birer gol atarak galibiyetin mimarı oldular.

Sakatlığı sebebiyle bu sezon ilk defa forma giyemeyen İzzet'in yerine Roberts'e ilk onbirde yer veren, bunun dışında ilk üç maçtaki kadrosunu bozmayan teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, özellikle son bölümü zor geçen maçı kazandıkları için mutlu olduklarını söyledi. Sıcak havaya rağmen her iki takımın da kazanmak için büyük çaba sarfettiğini söyleyen Hamza Hamzaoğlu, "Biz her geçen hafta daha iyi mücadele ediyoruz. Akhisar Belediyespor deplasmanında da maça iyi başladık ve golü erken bulduk.

İkinci yarının başında bulduğumuz ikinci golle biraz rahatladık ancak maçın son bölümlerinde kalemizde gördüğümüz gol son dakikaları biraz daha zor geçirmemize sebep oldu. Takım olarak oynanan futbol, verilen mücadele ve alınan galibiyet beni sevindirdi. Şimdi bu maçı unutup, önümüzdeki maçlara bakmak zorundayız" dedi.

Denizlispor, ligin 5.haftasında kendi sahasında karşılaşacağı Altay maçının hazırlıklarına bugün başlayacak.

İHA
Yayın Tarihi : 19 Eylül 2010 Pazar 11:55:02
Güncelleme :19 Eylül 2010 Pazar 18:05:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?