2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

Denizlispor Davraz kampında

Denizlispor yeni sezon hazırlıklarına Isparta'nın Davraz kayak merkezinde başladı.

Davraz kayak merkezinde hazırlıklarına başlayan Yeşil-siyahlı ekip yeni teknik direktörleri Erhan Altun yönetiminde antrenman yaptı. Denizlispor antrenmanda düz koşu ve kondisyon ağırlılık çalışma yaptı. Hafif bir sakatlığı bulunan Süleyman Olgun fizyoterapist eşliğinde düz koşu yaparken, Çağlar birinci ise antrenmana katılmadı. Gineli futbolcu Bonguara'nın kampa geç katılacağı öğrenildi.

Antrenmandan önce basın mensuplarının soruları cevaplayan Denizlispor Teknik Direktörü Erhan Altun, 2009-2010 sezonu takımlara hayırlı olmasını dilediği belirterek, "Takım olarak Denizli'de 4 günlük birinci etap çalışması yaptık. Takım olarak bu 4 gün içinde hem sağlık kontrolü ham de adaptasyon çalışması yaptık. İkinci etap çalışması olarak da burada yüklemeler yapacağız. Bütün futbolcularımızı sezona sağlıklı bir şekilde hazırlayacağız. Şuanda kadar bütün futbolcularım hazır. Çok sağlıklı bir şekilde hazırlanıyoruz. İnşallah ligde de başarıyı yakalarız" dedi.

İkinci etap kamp çalışması için Davraz'a geldiklerini belirten Caner Celep, "Davraz'da 11 günlük bir kamp çalışması yapacağız. Hocamızın nezaretinde en iyi çalışmayı yapacağız. Lige iyi başlamak istiyoruz. Geçen sene lige biraz sıkıntılı başladık. Bu sezon rahat bir sezon geçirmek istiyoruz. Umarım bunu da başarırız. Geçen seneki kadroyu bu sene koruduk. Bu seneki hedefimiz geçen seneki sıkıntılı günleri geçirmemektir" dedi.

Yeni sezonda yeni bir hoca ile hazırlandıklarını söyleyen Emil Rosenov Angelov, "Denizli'de birinci etabı bitirdikten sonra burada da ikinci etabı tamamlayacağız. Yeni hedefim gecen seneki gol sayımdan daha iyisini atmak olacak. Şu anda kamp çalışmasında en önemli olan buradaki en iyi şekilde hazırlanmak olacağını" ifade etti.

Denzilispor futbolcularından Şener Aşkaroğlu, Yeni bir sezon bütün takımlar yoğun bir şekilde çalıştıklarını belirterek, "Bu seneki lig geçen seneki lige den daha yoğun olacak. Bu sene lige iki tane iyi takım geldi. Geçen senden daha zorlu bir lig geçecek bizim için. Şu anda kadro olarak 22 kişiyiz. İki tanede takviye gelecek. Yoğunda geçiyor. En iyi şekilde sezona girmek istiyoruz. Korkulu rüya görmek istemiyoruz. Son haftalara kalmadan en azında kümede kalmayı atlatmak istiyoruz. Elimizden geleni
yapacağız" dedi.

Başkanımız satarsa ben büyük kulüpte oynamak istediğini belirten Cenk Gönen, "Kulübün menfaatleri doğrultusunda başkanımızda satarsa bende büyük takımlarda oynamak istiyorum. Şu anda mutabakata varılamadı. Önümüzdeki günlerde ne olacağı kesinleşecek. Ben şu anda kulübümün sözleşmeli futbolcusuyum her şeyin hayırlısı olsun. Bu sene gecen seneden ha iyi çalışıp geçen seneki yaşadığımız tehlikeyi yaşamak istemiyoruz. Çok iyi çalışıp baştan işi sıkı tutup tehlikeli dönemi yaşamak istemiyoruz" diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 2 Temmuz 2009 Perşembe 16:14:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?