3
Mayıs
2024
Cuma
DENİZLİ

Denizlispor dibe demir attı

DENIZLISPOR 6 AYDIR GALIBIYETE HASRET

Denizlispor ligde galibiyeti unuttu.

Turkcell Super Lig'in 14.haftasinda mutlak puan parolasiyla ciktigi Ankaragucu macindan da eli bos donen Denizlispor, 7 puanla ligin dibine demir atti. Bu sezon hukmen galip sayildigi Ankaraspor maci disinda henuz galibiyeti bulunmayan Yesil-siyahlilar, ligde en son galibiyetini gecen sezonun 32. haftasinda kendi sahasinda Ankaraspor'u 2-0 maglup ederek almisti. Ziraat Turkiye Kupasi'nda yoluna devam eden Denizlispor, ligde kotu gidise dur diyemezken, son alinan Ankaragucu maglubiyeti moralleri iyice bozdu. Bu sezon deplasmanda oynadigi hic bir mactan puanla donemeyen Yesil-siyahlilar, kendi sahasinda oynadigi 7 macta sadece 4 beraberlikle ayrilarak 4 puan cikarabildi.

Denizlispor Teknik Direktoru Hakan Kutlu, Ankaragucu macina mutlak puan almak icin ciktiklarini ancak son dakikalarda yedikleri golle maglup ayrildiklarini belirterek, "Iki takim da gol pozisyonlari buldu ancak rakibimiz attigi tek golle sahadan galip ayrildi. Bu mactan mutlaka puanla ayrilmak istiyorduk ancak olmadi. Uzgunuz" dedi.

Fikstur geregi 2 hafta ust uste deplasmanda oynayacak olan Yesil-siyahlilar, bu hafta yine Ankara'ya giderek Genclerbirligi ile karsilasacak. Yesil-siyahli takimda bu macin hazirliklari ise basladi.

İHA
Yayın Tarihi : 1 Aralık 2009 Salı 18:54:01
Güncelleme :1 Aralık 2009 Salı 20:20:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?