3
Mayıs
2024
Cuma
DENİZLİ

Denizlispor doludizgin

DENİZLİSPOR DOLUDİZGİN

Denizlispor, Mersin İdman Yurdu'nu deplasmanda 4-2 yenerek galibiyet serisini sürdürdü ve zirvedeki yerini sağlamlaştırdı.

Bank Asya 1. Lig 6. haftasında Mersin İdman Yurdu'nu Youla (2), Emin ve Serdar'ın golleriyle 4-2 yenen Denizlispor, puanını 16'ya çıkarmanın sevincini yaşıyor. Şu ana kadar oynadığı 6 maçta sadece Çaykur Rizespor'la evinde berabere kalan, diğer 5 maçını kazanan Yeşil siyahlı ekipte üst üste gelen galibiyetler camiada büyük sevince yol açıyor. Ligde 6 maçta 16 golle en fazla gol atan takım ünvanını da elinde bulunduran Denizlispor, yediği 7 golle de en fazla gol yiyen 7 takım içinde bulunuyor.

Mersin İdman Yurdu maçında Emin 4. golünü atırken, Serdar gol sayısını 3'e çıkardı. Youla ise Altay maçının ardından oynadığı ikinci lig maçında da 2 gol atarak haftayı boş geçmedi.

Denizlispor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, özellikle maçın ikinci yarısında kendilerine yakışan bir futbol oynayarak sonuca ulaşmayı başardıklarını belirterek, "Her iki takım için de zor olan maçı kazandığımız için mutluyuz. Denizlispor hem oynadığı futbol, hem de aldığı sonuçlarla Süper Ligi hak eden bir takım olduğunu tekrar gösterdi. Üst üste aldığımız galibiyetler moral açısından da büyük önem taşıyor. Ancak rehavete kapılmadan çalışmalarımızı aynı ciddiyetle sürdürüp, bundan sonra ki maçlara konsantre olmamız gerekiyor. Oyuncularımı kutluyorum" dedi.

Bank Asya 1.Lig 7.haftasında kendi sahasında Kartalspor ile karşılaşacak olan Yeşil siyahlı ekip günü dinlenerek geçirirken, maçın hazırlıklarına yarın Haluk Ulusoy Tesisleri'nde başlayacak. Denizlispor'un başarılı oyuncusu Serdar Eylik, Ümit Milli Takım'ın Fransa ve Belçika ile oynanacağı özel maçların aday kadrosuna katılmak için İstanbul'a gitti.

DENİZLİSPOR DOLUDİZGİN
İHA
Yayın Tarihi : 4 Ekim 2010 Pazartesi 12:22:02
Güncelleme :4 Ekim 2010 Pazartesi 15:19:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?