2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

Denizlispor erteleme istiyor

Denizlispor yönetimi, 2 Eylül'de oynanacağı açıklanan Denizlispor-Sivasspor maçının ileri bir tarihe ertelenmesi için girişimlerde bulundu.

Turkcell Süper Ligi'nin 3. haftasında oynanması gereken ancak Sivasspor'un UEFA Kupası'ndaki rakibi Shakhtar Donetsk'in maçı sebebiyle 2 Eylül'e ertelenen Sivasspor maçının, ileri bir tarihe ertelenmesini isteyen Denizlispor yönetimi TFF ile görüşmelerini sürdürüyor.

Denizlispor Genel Menajeri Özhan Çetin, 2 Eylül Çarşamba günü oynanacak maç öncesi Beninli Koffi ve Gineli Bangoura'nın milli takımlarına gideceklerini, sakat oyuncularının çokluğu sebebiyle kadro çıkarmakta da sıkıntı yaşadıklarını belirterek, "Hafta içinde oynanacağı açıklanan Denizlispor Sivasspor maçının ileri bir tarihe ertelenmesi için önce Sivasspor yönetimi ile görüştük. Sivasspor yönetimi de bu görüşümüze sıcak baktı. Biz de TFF'yle gerekli görüşmelerimizi sürdürüyoruz. Sivasspor maçından sonra bir hafta milli maç arası var. Bu yüzden bu maçın ileri bir tarihte oynanması için gerekli girişimlerde bulunduk" dedi.

Öte yandan Denizlispor hafta sonunda deplasmanda karşılaşacağı Kayserispor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Yeşil siyahlı ekipte, sakatlıkları sebebiyle oynayamayan Boşnak oyuncu Berberoviç ve sol kanat oyuncusu Çağlar Birinci'nin takımla birlikte çalışmalara başlaması teknik heyeti sevindirirken, bu oyuncularla birlikte, Süleyman Olgun ve Murat Karakoç da Kayserispor maçında forma giyemeyecek.
 

iha
Yayın Tarihi : 27 Ağustos 2009 Perşembe 15:14:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?