3
Mayıs
2024
Cuma
DENİZLİ

Denizlispor evinde Horoz

Denizlispor, bu sezon kendi evinde oynadığı 12 maçta 21 puan toplarken, lig lideri Sivasspor'u da yenerek iç sahadaki başarısını sürdürmek istiyor.

Turkcell Süper Ligi'nin 26. haftasında lider Sivasspor'u konuk edecek olan Denizlispor, çalışmalarını günde tek idmanla sürdürüyor. Bu sezon kendi sahasında iyi bir performans sergileyen Denizlispor, oynadığı 12 maçta 6 galibiyet, 3 beraberlik ve 3 mağlubiyet aldı. Galatasaray, Fenerbahçe ve Trabzonspor'a mağlup olan Yeşil-siyahlı ekip, 12 maçta 17 gol atarken, kalesinde 14 gol gördü. Mesut Bakkal'ın takımın başına gelmesiyle deplasmanda da galibiyetlere imza atmaya başlayan Denizlispor, ilk yarıda deplasmanda 3-1 mağlup olduğu lider Sivasspor'u da yenerek alt sıralardan biraz daha uzaklaşmak istiyor.

Yeşil-siyahlı ekipte milli takım kamplarından dönen Güray ve Djamal Berberoviç da kente dönerek takımla birlikte çalışmalara başladı. Kart cezalısı oldukları için Burak, Braga ve Emil Angelov Sivasspor maçında forma giyemeyecek. Teknik direktör Mesut Bakkal'ın, Burak'ın oynamayacak olması sebebiyle defansta Couto veya Wescley'e forma vermesi bekleniyor.

Sivasspor'un geldiği nokta itibariyle kutlanması gereken bir takım olduğunu belirten Denizlispor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, "İki takımın da hedefleri var. Bu yüzden çok zor geçeceğini bildiğimiz bu maçta saha ve seyirci avantajını iyi kullanmak istiyoruz" diye konuştu.

Eksik oyunculara rağmen kadroda bir sıkıntı yaşamadıklarını, önemli olanın kimin oynadığı değil, sistemin işleyip işlemediği olduğunu ifade eden Bakkal, "Forma giyen her oyuncu üzerine düşeni yaptığı takdirde sorun olmaz. Tüm futbolcularım geldiğim günden beri çok iyi çalışıyor ve formayı hak ediyor. Bu yüzden sakat veya cezalı olan oyuncuların yerine oynayan oyuncularım formanın hakkını veriyor. Bu da başarıyı getiriyor" dedi.

Sivasspor'un şampiyonluk mücadelesi vermesi sebebiyle hem oyun hem seyir zevki açısından çok iyi bir maç olacağını söyleyen Bakkal, "Taraftarlarımız bu zor maçta bize her zamanki gibi destek olmalı. Bugün gelinen noktada onların da payı çok büyük. Şimdi her zamanki birlik ve beraberliği sürdürme zamanı. Sivasspor'u yenecek gücümüz var. İstediklerimizi sahaya yansıtabilirsek bunu başarabiliriz. Ligde alınan her puan büyük değer taşıyor. Kendi sahamızdaki başarımızı bu maçta da sürdüreceğiz" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 2 Nisan 2009 Perşembe 12:48:37
Güncelleme :2 Nisan 2009 Perşembe 12:54:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?