2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

Denizlispor evinde kayıp

DENİZLİSPOR EVİNDE KAYIP

Bank Asya 1. Lig'de şampiyonluğu hedefleyen Denizlispor son haftalarda en fazla puan kaybeden takımların başında geliyor.

Sezona şampiyonluk parolasıyla başlayan ve ilk 12 haftada mağlubiyet yüzü görmeyen Denizlispor, 13. haftada kendi sahasında aldığı Diyarbakırspor mağlubiyeti ile düşüşe geçmişti. Diyarbakırspor maçının ardından yine kendi sahasında Giresunspor'a mağlup olan Yeşil-siyahlılar, en son galibiyetini 11. haftada TKİ Tavşanlı Linyitspor'a karşı aldı. Bu maçın ardından oynadığı 4 maçta 2 beraberlik, 2 de mağlubiyet alan Horozlar, 4 maçta 10 puan kaybederek liderlikten de oldu. Denizlispor bu sezon kendi sahasında oynadığı 8 maçta 3 galibiyet, 3 beraberlik ve 2 mağlubiyet alırken, attığı 10 gole karşılık kalesinde 6 gol gördü.

Kendi sahasında beklemediği puan kayıpları yaşayan Yeşil-siyahlılar, deplasmanda ise mağlubiyet yüzü görmedi. Kendi sahasında 12 puan toplayan Horozlar, deplasmanda 15 puan toplamayı başardı. Youla ve Fatih Yiğen'in sakatlıklarının yanı sıra, İzzet, Engin, Musa Sinan, Burak Akyıldız ve Okan Koç'la geçen hafta yollarını ayıran Denizlispor, ligin ilk yarısının son maçında deplasmanda karşılaşacağı 3. sıradaki Orduspor maçının da hazırlıklarını sürdürüyor. Orduspor maçını kazanarak zirvedeki yerini sağlamlaştırmak isteyen Denizlispor hazırlıklarını günde tek idmanla sürdürüyor.

Denizlispor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, çok iyi bir ekip olduklarını ancak son haftalarda beklenmeyen puan kayıpları yaşadıklarını dile getirerek, "Denizlispor'un hedefi tekrar Süper Lig'e çıkmak. Bunu başaracak gücümüz var. Ben oyuncularıma güveniyorum. Bu zorlu maratonda ipi göğüsleyen takım olacağız" dedi.

DENİZLİSPOR EVİNDE KAYIP
İHA
Yayın Tarihi : 14 Aralık 2010 Salı 12:45:05
Güncelleme :14 Aralık 2010 Salı 19:22:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?