3
Mayıs
2024
Cuma
DENİZLİ

Denizlispor farkı açmak istiyor

Turkcell Süper Ligi'nin 24. haftasında kendi sahasında ligin son sırasındaki Hacettepe ile karşılaşacak olan Denizlispor, Hacettepe'yi yenerek alt sıralardaki takımlarla puan farkını açmak istiyor.


Ligdeki son 4 maçını kazanarak puan cetvelinde 12. sıraya kadar yükselen Yeşil-siyahlı ekip, Hacettepe maçında galibiyetten başka bir şey düşünmüyor. Bu sezon kendi sahasında oynadığı Trabzonspor, Fenerbahçe ve Galatasaray maçları dışında mağlubiyeti bulunmayan Denizlispor, iç saha avantajını Hacettepe maçında sürdürerek ligden düşme korkusunu iyice üzerinden atmak istiyor. Yeşil-siyahlı ekipte Couto, Emin, İsmail Konuk ve Roberts sakatlıkları sebebiyle forma giyemeyecek.
Ligin ilk yarısında deplasmanda yenildiği Hacettepe karşısında sahaya mutlak galibiyet parolasıyla çıkacak olan Denizlispor'da, futbolcuların antrenmanlardaki istekli, hırslı ve neşeli çalışmaları teknik heyeti sevindiriyor. Genç futbolcu Güray, son haftalarda iyi bir çıkış yakaladıklarını belirterek, "Ligde tüm maçlar zorlu geçiyor. Biz 4 haftadır süren galibiyet serimizi Hacettepe maçında da sürdürerek alt sıralardan tamamen kopmak istiyoruz. Her maça çok iyi hazırlanıyoruz ve bunun karşılığını maçta görüyoruz. Hacettepe maçı zor geçecek, ancak biz kazanmaktan başka bir şey düşünmüyoruz. İnşallah iyi futbolla bu maçtan da galibiyetle ayrılacağız" dedi.


Sakatlığı geçen ve oynayabilecek duruma gelen Brezilyalı stoper Wescley ise, "Rakibimiz lig sonuncusu olduğu için bu maça savaşmak için çıkacak. Onlar da kazanmak isteyecekler. Ancak biz son haftalarda iyi bir hava yakaladık. Her hafta olduğu gibi bu hafta da iyi mücadele ederek, kazanmak istiyoruz" ifadelerini kullandı.

iha
Yayın Tarihi : 13 Mart 2009 Cuma 13:00:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?