3
Mayıs
2024
Cuma
DENİZLİ

Denizlispor galibiyet peşinde

Denizlispor, Turkcell Süper Ligi'nin 20. haftasında kendi sahasında karşılaşacağı Konyaspor'u yenerek, 8 haftalık galibiyet hasretine son vermek istiyor.

Ligde en son kendi sahasında Bursaspor'u 4-3'lük skorla mağlup eden ve geçen 8 haftalık süre içerisinde galibiyet yüzü göremeyen Denizlispor, Konyaspor maçında mutlak galibiyet hedefliyor. Haluk Ulusoy Tesisleri'nde teknik direktör Mesut Bakkal yönetiminde yapılan antrenmana Ümit Milli Takım aday kadrosunda bulunan kaleci Cenk ve İsmail Baydil'in yanı sıra ülkesinin milli takımında bulunan Boşnak oyuncu Djemal Berberoviç katılmadı. Antrenmanda hafif sakatlıkları bulunan Burak ve Roberts takımdan ayrı çalıştı.

Teknik direktör Mesut Bakkal'ın göreve gelmesiyle yeni bir döneme giren Yeşil-siyahlı ekipte, futbolcuların antrenmanda hayli neşeli ve istekli olması dikkat çekti. Antrenmanda özellikle ikişerli gruplar arasında top taşıma çalışması neşeli dakikaların yaşanmasına sebep oldu.

Teknik direktör Mesut Bakkal, antrenman sonrası yaptığı açıklamada, takımdaki oyuncuların neşesinin kendisini çok mutlu ettiğini belirterek, "En azından takımda güler yüzler oluşmaya başladı. Haftalardır kaybedilen maçlar ve puanlar var. Bundan sonra biraz daha neşeli olmaya başladık. Teknik direktörlüğün yanı sıra psikolog gibi çalışmak bizim görevimiz. Şehirde pozitif bir hava var. Bu oyunculara da yansıyor. Artık geriye bakmanın anlamı yok, ileriye bakacağız. Şehir olarak tek vücut olarak Konyaspor maçını kazanmalıyız. Geçmişte konuşulanlar ve hataları tekrarlamak bize zarar verir. Takımla konuştum ve geçmişi konuşmayı yasakladım. Bundan sonra önümüze bakacağız. Pozitif çalışacağız ve bize yakışan sonuçları alamak için her birlikte uğraşacağız. Konyaspor maçına iyi hazırlanıyoruz. Takım içindeki değişmeyi görüyorum. Bu da bizi sevindiriyor. Artık bundan sonra da kazanmayı öğrenmemiz gerekiyor" dedi.

Yeşil-siyahlı futbolcu Fatih Yiğen ise, 8 haftadır galibiyet alamadıklarını belirterek, "Son haftalarda kendi hatalarımızdan maç kaybettik. Konyaspor maçında bu hataları yapmayıp galip gelmek istiyoruz. Üzerimizdeki kazanamama psikolojisini bir an önce üzerimizden atarak kazanmak zorundayız. Kazanmak için elimizden geleni yapacağız. Konyaspor maçına iyi hazırlanarak 3 puan almak istiyoruz" diye konuştu.

Tecrübeli futbolcu Şener de, 8 maçtır mağlup olmalarının takım üzerinde olumsuz bir havaya sebep olduğunu belirterek, "Hem maddi hem manevi çöküntü yaşandı. Genç bir takım olmamız bunu tetikliyor. Antalyaspor maçının ilk yarısında çok iyi oynadık ama şanssız bir şekilde yenildik. Önümüzde 15 maç var. En kısa zamanda bu havayı dağıtacağız. Konyaspor maçını mutlaka kazanmak zorundayız. Berabere kalmak bile bizi çok zor duruma düşürecek. Bizim için final ve ölüm kalım maçı. Kazanmaktan başka çaremiz yok" dedi.
 

iha
Yayın Tarihi : 10 Şubat 2009 Salı 18:45:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?