2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

Denizlispor galibiyet peşinde

Denizlispor'da gözler yarın kendi sahasında oynayacağı İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçına çevrildi. 

Ligi 6.sırada tamamlamak isteyen Yeşil-siyahlı ekip, İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u yenerek hedefine bir adım daha yaklaşmak istiyor. Denizlispor'da sakatlığı süren Roman Kratochvil'in yanı sıra yönetim tarafından kadro dışı bırakılan Bülent Ertuğrul, Gökhan Güleç, Zafer Demir ve kaleci Souleymanou Hamidou yarınki maçta forma giymeyecek. Yeşil-siyahlı ekip, bugün yaptığı antrenmanla hazırlıklarını tamamlayarak, Haluk Ulusoy Tesisleri'nde kampa girdi. 

Kulüp Başkanı Ali İpek, İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçının kendileri için çok önemli oduğunu söyledi. Taraftarların desteğiyle ayakta durduklarını belirten Başkan İpek, "Oyuncularımızı sahada motive edecek en önemli faktör taraftarlarımız. Ligde 7. sırada bulunan takımımız taraftarımızın da desteğini alarak 6.'lık iddiasını sürdürecek. Taraftarlarımızdan bu zor maçta bize destek vermelerini istiyoruz" dedi. 

Denizli Atatürk Stadı'nda yarın saat 15.00'de başlayacak maçın bilet fiyatları da kale arkası 1 YTL, maraton tribün 3 YTL, kapalı tribün 10 YTL olarak belirlenirken, biletlerin sabah saatlerinden itibaren stat önündeki gişelerden satışa sunulacağı kaydedildi. 

Öte yandan Denizlispor Kulübü'nün resmi internet sitesinden yazılı bir açıklama yapan Kulüp Başkanı Ali İpek, spor kulüplerinin vergi borçlarının tecil edilmesine olanak sağlayan düzenlemenin kabul edilmesinin kendilerini sevindirdiğini söyledi. Türkiye'de sportif alanda faaliyette bulunan spor kulüplerinin 31 Aralık 2007 tarihine kadar olan vergi, SSK primi ve bunlara bağlı vergi cezası, gecikme zammı, gecikme faizlerinin 6 yıl süre ile ertelenmesini öngören tasarının kabul edilmesi dolayısıyla başta AK Parti Denizli Milletvekili Mehmet Yüksel olmak üzere emeği geçen tüm milletvekillerine teşekkür eden Başkan İpek, "Vergi borçlarının tecil edilmesine olanak sağlayan düzenlemenin kabul edilmesi, maddi sıkıntılar yaşayan birçok kulübümün önünü açmıştır" dedi. 

Denizlispor'un resmi internet sitesinde bir haftadır devam eden 'Denizlispor İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçı nasıl sonuçlanır?" anketine katılan taraftarların yüzde 73'ü Denizlispor'un, yüzde 19'u İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un kazanacağı yönünde oy kullanırken, yüzde 7 oranında maçın berabere biteceği yönünde oy çıktı.
Denizlispor'un İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçına Süleyman, Hasan Yiğit (Selahattin), Fatih Yiğen, Çağlar, Alberto Carlos, Güray, Tomas, Fatih Egedik, Moreira, Yusuf ve Christian onbiriyle çıkması bekleniyor.

.
Yayın Tarihi : 11 Nisan 2008 Cuma 13:31:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?