2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

Denizlispor galibiyet peşinde

Konyaspor maçı hazırlıklarını sürdüren Denizlispor'da, yeni transferler Yusuf, İzzet ve Slovak Ivan'ın bu hafta forma giyebileceği belirtildi.


Turkcell Süper Ligi'nin 3. haftasında Konyaspor'la deplasmanda karşılaşacak olan Denizlispor, günde tek idmanla bu maçın hazırlıklarını sürdürüyor. Sakatlıkları süren Engin, Emin ve İlkay'ın forma giyemeyeceği maçta, son antrenmanda ayağına aldığı darbeyle sakatlanan genç Güray'ın yanı sıra Selahattin'in de durumlarının maç günü belli olacağı belirtildi. Milli Takım formasını ilk kez giyen Çağlar Birinci'nin Konya'ya giderek takıma katılacağı öğrenilirken, yeşil siyahlı kafile yarın Konya'ya hareket
edecek.


Lige verilen bir haftalık arayı iyi değerlendirdiklerini ve eksikleri giderme fırsatı bulduklarını belirten Denizlispor Teknik Direktörü Ali Yalçın, "Bizim sistemimiz belli. Genç ve yeni kurulan bir ekibiz. Sistemimizden taviz vermeden ve büyük küçük takım ayırımı yapmadan mücadele ediyoruz. Ligin ilk 2 haftasında oynadığımız oyundan memnunum. Konyaspor maçı zorlu geçecek ancak biz istediğimizi sahaya yansıtabilirsek galip geliriz. Hedefimiz, sezonun ilk deplasman galibiyetini almak" dedi.


Yeni transfer olan Yusuf Kurtuluş, İzzet ve Slovak İvan'ın antrenman eksiklerini giderme ve takıma uyum konusunda önemli yol katettiklerini belirten Ali Yalçın, "Konyaspor maçında bu futbolculardan yararlanabiliriz" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 11 Eylül 2008 Perşembe 18:14:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?