2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

Denizlispor galibiyet peşinde

Denizlispor'da Trabzonspor maçı hazırlıkları sürüyor.

Turkcell Süper Lig'in 4. hafta açılış maçında Cuma akşamı kendi sahasında Trabzonspor'la karşılaşacak olan Denizlispor, hazırlıklarını günde tek idmanla sürdürüyor. Denizlispor yönetiminin, saat:20.00'de oynanacağı açıklanan karşılaşmanın, iftar saatine yakın olması sebebiyle TFF'ye başvurarak maçın bir saat geç oynatılması ile ilgili başvurusu kabul edilmesi yeşil-siyahlıları sevindirdi.

Denizlispor Başkanı Ali İpek, maçın 21.00'de oynanmasının taraftarların gelmesi açısından önemli olduğunu belirterek, "Taraftarlarımızı bu zorlu maçta yanımızda görmek istiyoruz. Kapılarda oluşabilecek yığılmalara karşı mümkün olduğu kadar stada erken gelmelerini istiyoruz. Bizi maçın son dakikasına kadar desteklesinler. Fair-play kuralları içerisinde yapılacak tezahüratlar futbolcularımızı motive edecek. Onlara seyri ve sonucu güzel bir maç izlettireceğiz" dedi.

Sakatlıkları süren Güray ve İsmail Baydil'in Trabzonspor maçında oynamayacakları belirtilirken, uzun süredir sakatlıkları süren Engin, İlkay ve Emin'in takımla çalışmalara başlaması teknik heyeti sevindirdi.

Konyaspor deplasmanında alınan bir puanın kendileri için önemli olduğunu belirten Denizlispor Teknik Direktörü Ali Yalçın ise, "Antalyaspor ve Konyaspor maçlarından 4 puan çıkardık. Şimdi sahamızdaki ikinci maçta Trabzonspor'u ağırlayacağız. Bu maçta alacağımız bir galibiyet, hem hedeflerimize ulaşmak, hem de moral motivasyon açısından bizim için çok önemli. İyi bir hazırlık dönemi geçiriyoruz. Futbolcuların forma kapma savaşı ve takım içerisindeki arkadaşlık ortamı çok iyi. Trabzonspor maçında taraftarlarımızın da desteğiyle istediğimizi alacağız" diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 17 Eylül 2008 Çarşamba 21:10:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?