2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

Denizlispor galibiyete kilitlendi

DENİZLİSPOR, ANTALYASPOR MAÇINA KİLİTLENDİ

Antalyaspor maçı hazırlıklarını sürdüren Denizlispor'da futbolcular taraftarlara destek çağrısında bulundu.

Turkcell Süper Lig'in 13. haftasında kendi sahasında Antalyaspor'u konuk edecek olan Denizlispor'da bu maçın hazırlıkları günde tek idmanla devam ediyor. Haluk Ulusoy Tesisleri'nde teknik direktör Hakan Kutlu nezaretinde devam eden çalışmalarda futbolcuların oldukça istekli ve hırslı olması dikkat çekti. Milli takım kampında olan kaleci Cenk ve Boşnak oyuncu Berberoviç bugünden itibaren takıma katılırken, sakatlığı süren Bajic ve kart cezalısı Burak Antalyaspor maçında forma giyemeyecek. Ligde henüz galibiyeti bulunmayan ve 6 puanla son sırada yer alan Yeşil-siyahlılar, ilk yarıda kendi evindeki son 2 maçından biri olan Antalyaspor'u yenmenin hesaplarını yapıyor.

Denizlispor'un tecrübeli futbolcusu Mehmet Çoğum, Antalya'da bir hafta kamp yaptıklarını, kamp döneminde hem eksiklerini tamamladıklarını hem de moral depoladıklarını belirterek, "Kampta çok iyi çalıştık. Antalyaspor maçı bizim için mutlaka kazanılması gereken bir maç. İnşallah şans da bizden yana olur ve kazanırız" dedi. Bu tür maçların sadece saha içerisindeki mücadeleyle kazanılmayacağını belirten Mehmet Çoğum, "Taraftarların da desteği çok önemli. Taraftarlarımız bize son dakikaya kadar destek verdiği takdirde bu maçı kazanırız" dedi.

Ligde beklemedikleri bir yerde olduklarını ve buradan en kısa sürede kurtulmaları gerektiğini belirten Ahmet Burak Solakel ise, "Bu kadar kötü bir duruma düşeceğimizi düşünmüyorduk. Artık toparlanmamız şart. Bundan sonra iyi veya kötü oyun diye bir şey beklenmemeli. Sadece galibiyete kilitlendik. Antalyaspor maçını mutlaka kazanmamız gerektiğini biliyoruz. Bunu başaracağız. Ancak bu zor maçta taraftarlarımızın desteğine ihtiyacımız var. Maç boyunca skor ne olursa olsun bize destek vermelerini istiyoruz.

Kamp döneminde iyi çalıştık ve bunun semeresini bu maçta almak istiyoruz" dedi.

DENİZLİSPOR, ANTALYASPOR MAÇINA KİLİTLENDİ
İHA
Yayın Tarihi : 20 Kasım 2009 Cuma 14:16:02
Güncelleme :20 Kasım 2009 Cuma 23:54:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?