2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

Denizlispor galibiyete odaklandı

Denizlispor, Turkcell Süper Ligi'nin 22. haftasında kendi sahasında Gaziantepspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını günde tek idmanla sürdürüyor.

Haluk Ulusoy Tesisleri'nde teknik direktör Mesut Bakkal yönetiminde hazırlıklarını sürdüren Yeşil-siyahlı ekipte, sakatlıkları sebebiyle sezonu kapatan Murat Karakoç, İzzet ve Süleyman dışında eksik bulunmuyor.

Tecrübeli futbolcu Şener, ligde bundan sonra her puanın altın değerinde olduğunu belirterek, "İki haftadır iyi bir çıkışımız var. Özellikle hocamız Mesut Bakkal'ın gelmesiyle daha dirençli bir takım olduk. Bu hafta oynayacağımız Gaziantepspor geçen hafta Beşiktaş'a mağlup oldu. Zor bir maç olacak.
Trabzonspor maçından daha zor olacağına inanıyorum. Kendi sahamızda oynayacağımız bu maçı mutlaka kazanmak zorundayız. Kazanacak güçteyiz. Takım olarak her hafta daha çok forma giriyor. İnşallah kazanan takım biz olacağız" diye konuştu.

Gineli futbolcu İbrahima Bangoura ise, Gaziantepspor karşılaşmasının çok zor bir maç olacağını belirterek, "Şu anda puan sıralamasında iyi durumda değiliz. Bir an önce puanlar toplamalıyız. Ligde daha çok puan toplamak ve üst sıralara çıkmak için daha çok çalışmamız gerekiyor. Taraftarlarımız her maçta bize destek olmalı. Kazansak da kaybetsek de bize olan desteklerini sürdürmeleri gerekiyor. Yenildiğimiz zamanlar bile bizi yalnız bırakmasınlar" dedi.

Öte yandan Denizlispor yönetim kurulu, Gaziantepspor maçının bilet fiyatlarını kale arkası 5 TL, maraton tribün 15 TL, kapalı tribünü de 35 TL olarak açıkladı.
 

iha
Yayın Tarihi : 25 Şubat 2009 Çarşamba 13:26:21
Güncelleme :25 Şubat 2009 Çarşamba 13:42:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?