3
Mayıs
2024
Cuma
DENİZLİ

Denizlispor galibiyete odaklandı

Turkcell Süper Ligi'nin 28.haftasında kendi sahasında Kocaelispor ile karşılaşacak olan Denizlispor, hazırlıklarını günde tek idmanla sürdürüyor.

Haluk Ulusoy Tesisleri'nde teknik direktör Mesut Bakkal yönetiminde hazırlıklarını sürdüren Yeşil-siyahlı ekipte, sakatlığı devam eden Burak dışında eksik bulunmadığı öğrenildi.

Ligde son 2 haftayı puansız kapatan ve 29 puanla 15. sıraya gerileyen Denizlispor, kendisi gibi ligde kalma mücadelesi veren renkdaşı Kocaelispor'u yenmekten başka bir seçenek düşünmüyor. Teknik direktör Mesut Bakkal, Kocaelispor maçını mutlaka kazanmak zorunda olduklarını, taraftarlarının da desteğiyle bu maçı kazanacaklarını söyledi. Son 4 haftada sadece 2 puan alabildiklerini ifade eden Bakkal, "Mağlup olduğumuz maçlarda dahi iyi mücadele ediyoruz, ancak bunu skora yansıtmakta zorluk çekiyoruz. Kocaelispor maçı kendi sahamızda oynayacağımız en önemli maç. Bu maçı kazanmaktan başka bir seçeneğimiz yok. Ligde kalmamız için kendi sahamızda oynayacağımız 4 maçı da kazanmak zorundayız" diye konuştu.

Öte yandan Denizlispor yönetim kurulu, Kocaelispor maçı bilet fiyatlarını açıkladı. Karşılaşmanın bilet fiyatları kale arkası 3 TL, maraton tribün 10 TL, kapalı tribün de 25 TL olarak belirlendi. Kocaelispor taraftarlarına E üst kapalı tribünün ayrıldığı ve bu tribünün bilet fiyatlarının da 25 TL'den satılacağı açıklandı.

iha
Yayın Tarihi : 15 Nisan 2009 Çarşamba 16:49:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?