3
Mayıs
2024
Cuma
DENİZLİ

Denizlispor galibiyete şartlandı

Denizlispor'da gözler Gaziantepspor maçına çevrildi.

Turkcell Süper Ligi'nin 21.haftasında şampiyonluk mücadelesi veren Trabzonspor'u deplasmanda 2-0 yenerek, ilk deplasman galibiyetini alan ve ligde kalma yolunda en zor deplasmanlardan birini kayıpsız atlatan Denizlispor, hafta sonunda oynayacağı Gaziantepspor maçının hazırlıklarına bu akşam yapacağı idmanla başlayacak.

Teknik direktörlüğe Mesut Bakkal'ın getirilmesinin ardından, Konyaspor ve Trabzonspor'u yenerek son 2 haftayı 6 puanla kapatan Yeşil-siyahlılar, Gaziantepspor'u da yenerek hem çıkışını sürdürmek hem de alt sıralardan biran önce uzaklaşmak istiyor.

Konyaspor'dan sonra Trabzonspor'u da yenerek zorlu iki haftayı kayıpsız atlattıklarını belirten Denizlispor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, "Her iki maçta da oyuncularımın kazanma isteği ve ortaya koyduğu mücadele beni sevindirdi. Geldiğim günden beri başta oyuncularım olmak üzere, tüm camianın bana gösterdiği ilgi ve verdiği destek inanılmaz. Oyuncularımın hepsi çok iyi niyetli. Başarılı olmak için ellerinden geleni yapıyorlar. Çok iyi bir çalışma dönemi geçiriyoruz. Böyle devam ettiğimiz sürece hedefimize ulaşmamak için hiç bir sebep yok" dedi.

Trabzonspor galibiyetiyle hiç bir şeyin bitmediğini, sadece çok önemli bir galibiyet ve moral bulduklarını belirten Mesut Bakkal, "Önümüzdeki Gaziantepspor maçı en az bu maç kadar önemli. Kendi sahamızda puan kaybetmememiz gerekiyor. Taraftarlarımızın bugüne kadar verdiği desteği bundan sonra da göstermesi gerekiyor. Başarı gelecekse bu tüm camianın birlikteliğiyle mümkün olur" diye konuştu.

Denizlispor'da Trabzonspor maçında sakatlanan Wescley ve Ozan'ın durumlarının ciddi olmadığı ve Gaziantepspor maçında oynayabilecekleri öğrenildi.

iha
Yayın Tarihi : 23 Şubat 2009 Pazartesi 17:34:43
Güncelleme :23 Şubat 2009 Pazartesi 17:42:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?