6
Mayıs
2024
Pazertesi
DENİZLİ

Denizlispor galibiyeti unuttu

DENİZLİSPOR GALİBİYETİ UNUTTU

Denizlispor lig ve kupada son 2 aydır galip gelemiyor.

Bank Asya 1. Lig'inin ilk yarısını averajla lider tamamlayan ve devre arası kampını Antalya'da yaptıktan sonra kupada oynadığı 2 kupa maçını da kaybeden Denizlispor yaklaşık 70 gündür galip gelemiyor. Ligde en son galibiyetini Tavşanlı Linyitspor karşısında tek golle aldıktan sonra oynadığı 5 maçta galip gelemeyen Yeşil siyahlılar, Ziraat Türkiye Kupası A Grubu'nda Galatasaray, Gaziantepspor ve Beypazarı Şekerspor maçlarını da kaybederek, çeyrek finale çıkma şansını yitirdi. Devre arasında sadece Konyaspor'dan Emrah Eren'i transfer edebilen Yeşil-siyahlılar, kupada yaşadığı hayal kırıklığının ardından gözlerini lige çevirdi. İkinci yarının ilk maçını deplasmanda Güngören Belediyespor'la oynayacak olan Denizlispor bu maçın hazırlıklarına yarın başlayacak. Güray dışında eksik bulunmayan Horozlar'da aylardır sakatlığı sebebiyle forma giyemeyen iyileştikten sonra Beypazarı Şekerspor maçında gol atan Fatih Yiğen'in dönmesi teknik heyeti sevindirdi.

Denizlispor Genel Menajeri Adnan Erkan kupada beklemedikleri şekilde elendiklerini belirterek, "Lig bizim için daha önemli havası olduğu için kupada istediğimizi bulamadık. Beypazarı Şekerspor maçında rakibimiz bizden daha iyi oynadı, daha çok istedi ve maçı kazandı. Artık bu maçın üzerinde fazla durulmasını doğru bulmuyoruz" dedi.

Kupada oynadıkları Gaziantepspor maçında çok iyi oynadıklarını ve bir kaç takviye ile Süper Lig'de rahat mücadele edebilecek bir ekip olacaklarını gösterdiklerini belirten Adnan Erkan, "Her maçın havası ayrı oluyor. Kupada maddi anlamda bir şey kazanamamış olmak bizi üzüyor. Bunu da ligde telafi etmek istiyoruz" diye konuştu.

Transfer çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Erkan, "Bu akşam yönetim kurulu toplantısında transfer çalışmaları ile ilgili görüşmeler olacak. En kısa zamanda Denizlispor'a büyük katkı sağlayacak futbolcular transfer etmek istiyoruz" ifadelerini kullandı.

İHA
Yayın Tarihi : 17 Ocak 2011 Pazartesi 14:40:00
Güncelleme :18 Ocak 2011 Salı 00:50:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?