3
Mayıs
2024
Cuma
DENİZLİ

Denizlispor GS'den çekinmiyor

Denizlispor Kulübü Başkanı Ali İpek, ligde maç kaybetmeye tahammüllerinin olmadığını söyleyerek, hafta sonunda kendi sahalarında karşılaşacakları Galatasaray'ı yenmekten başka bir düşüncelerinin olmadığını belirtti.

Ligde hafta sonunda Galatasaray ile kendi sahalarında oynayacakları maçla ilgili değerlendirmede bulunan Denizlispor Kulübü Başkanı Ali İpek, ligde maç kaybetmeye tahammüllerinin olmadığını söyledi. Galatasaray maçını kazanmak için sahaya çıkacaklarını belirten Başkan İpek, "Ligde bulunduğumuz konum itibariyle her maçı kazanmak zorundayız. O yüzden Galatasaray'ı yenmekten başka bir şey düşünmüyoruz. Tüm şehir ve futbolcular olarak bu maçta kenetlenmemiz gerekir. Acilen galibiyete ihtiyacımız var. Bu maçı kazanmaktan başka çaremiz yok" dedi.

Fortis Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçında Ankaraspor karşısında hakeme yönelik tepkisinin sürdüğünü belirten Başkan İpek, "Dünkü kupa maçında hakemin kötü yönetiminden dolayı tepkim vardı. Bu tepkimin maç sonrasındaki durumumdan kaynaklanmadığını söyleyeyim. Bu tepkim sürüyor. Kamuoyunun bunu iyi bilmesini istiyorum" diye konuştu.

Denizlispor'un yeni transferi Gineli İbrahima Bangoura ise, Galatasaray maçının çok zor geçeceğini belirterek, "Bu maç büyük bir maç olacak ve ben oynamak istiyorum" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 28 Ocak 2009 Çarşamba 16:24:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?