3
Mayıs
2024
Cuma
DENİZLİ

Denizlispor güç depoluyor

DENİZLİSPOR GÜÇ DEPOLUYOR

Denizlispor'da yeni sezon hazırlıkları sürerken, kulüp başkanı Mehmet Özsoy ve yöneticiler, antrenör Tansu Yaan'a doğum günü sürprizi yaptı.

Yeni sezon hazırlıklarını Denizli'de Haluk Ulusoy Tesisleri'nde sürdüren Denizlispor güç depoluyor. Teknik direktörlüğe Hamza Hamzaoğlu'nun getirilmesinin ardından transfer çalışmalarının da hız verildiği Yeşil siyahlı ekipte, kulüp başkanı Mehmet Özsoy, asbaşkanlar Osman Vural Yapıcı ve Ertan Kesgin ile idman sonrasında da teknik direktör Hamza Hamzaoğlu ile görüştü. Hamzaoğlu'nun vereceği rapor doğrultusunda gidecek futbolcuları belirleyecek olan yönetim çalışmalarına hız verdi. Kondisyoner Tansu Yaan'ın yaptırdığı idmanda tüm futbolcularla tek tek ilgilenen teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, oyuncuları uyku, beslenme ve istirahat konusunda sık sık uyardı. Disiplinli olmak zorunda olduklarını belirten Hamzaoğlu, "Şimdi idmanlar ağır gelebilir. Şu anda aldığınız güç size sezon boyunca yetecek. Ara vermeden çalışmaya devam etmemiz gerekiyor. Sabırlı olacağız ve sezon sonunda gülen taraf olacağız" dedi. Yapılan nabız testinde Levent Kartop en hazır oyuncu olduğunu gösterdi.

Yeşil siyahlı ekipte Orhak Ak'ın Bucaspor ile anlaşmasından sonra gözler kaleci, stoper, solbek ve golcü isimlere çevrildi. Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nun vereceği rapor doğrultusunda Denizlispor öncelikle 4-5 banko isimi bünyesine katmayı düşünüyor. Çağlar transferinden alınan oyunculardan Murat Akça'dan sonra Serdar Eylik de dün imza atarak idmana katıldı.

Denizlispor'un altyapısında ve birçok kulüpte kondisyoner ve yardımcı hoca olarak görev yapan Tansu Yaan dün idman sonrasında futbolcuların sürprizi ile karşılaştı. Başkan Mehmet Özsoy, asbaşkanlar Ertan Keskin ve Osman Vural Yapıcı'nın da izlediği idmanda genç hoca sır gibi sakladığı yaşının pastasını üfleyerek kutladı. Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu ve Başkan Mehmet Özsoy, Tansu Yaan'a kendi elleri ile pasta yedirirken, tüm futbolcular hocalarını kutladı.

DENİZLİSPOR GÜÇ DEPOLUYOR
İHA
Yayın Tarihi : 13 Temmuz 2010 Salı 14:22:03
Güncelleme :13 Temmuz 2010 Salı 19:14:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?