2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

Denizlispor hazırlıklarını tamamladı

DENİZLİSPOR HAZIRLIKLARINI TAMAMLADI

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final rövanş maçında Manisaspor ile karşılaşacak olan Denizlispor hazırlıklarını tamamladı.

Turkcell Süper Lig'de kalma umutlarını büyük oranda kaybeden Denizlispor, Ziraat Türkiye Kupası'nda zoru başarmanın hesaplarını yapıyor.

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçında deplasmanda 4-1 kaybettiği maçın rövanşını yarın kendi sahasında oynayacak olan yeşil siyahlı ekip, tur atlamak istiyor. Sakatlığı süren Emin ve kart cezalısı Burak'ın forma giyemeyeceği maçın hazırlıklarını bugün yaptığı son antrenmanla tamamlayan Denizlispor'un, gol yemeden en az 3 gol atması veya gol yediği taktirde en az 4 farkla sahadan galip ayrılması gerekiyor. Daha önceki yıllarda 3 defa yarı finale yükselmeyi başaran yeşil siyahlılar, ligde kaybettiği umutlarını kupada devam ettirmek için tüm planlarını tur atlayacak skoru bulmak için yapıyor. İlk maçta dezavantajlı bir skorla sahadan ayrıldıklarını ifade eden Teknik Direktör Hakan Kutlu, tur atlamak için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

Denizli Atatürk Stadı'nda saat:16.30'da başlayacak ve Deniz Barış'ın yöneteceği maçta Denizlispor'un sahaya, Cenk- Erkan, Koffi, Bajic, Çağlar- Okan, Braga, Berberoviç, Güray- Angelov, Engin on biriyle çıkması bekleniyor.

İHA
Yayın Tarihi : 10 Şubat 2010 Çarşamba 14:52:02
Güncelleme :10 Şubat 2010 Çarşamba 20:44:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?