2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

Denizlispor kamp için Davraz'da

Denizlispor, yeni sezon ilk etap kamp çalışmaları için Isparta Davraz'a gitti.


Turkcell Süper Ligi 2008-2009 sezonu için 1 Temmuz'da topbaşı yapan ve hazırlıklarını Haluk Ulusoy Tesisleri'nde yapan Denizlispor, ilk kamp dönemi için bu sabah Isparta Davraz'a hareket etti. Davraz Sinera Otel'de 18 Temmuz'a kadar kamp yapacak olan Yeşil-siyahlı ekip, 2 gün iznin ardından 20 Temmuz tarihinde Kocaeli Kartepe'ye gidecek ve çalışmalarını 15 Ağustos'a kadar burada sürdürecek. Davraz Kampı'nda, 14 Temmuz'da Gençlerbirliği, 16 Temmuz'da da Bursaspor ile hazırlık maçı yapacak olan yeşil siyahlı ekibin kadrosunda 27 futbolcu bulunuyor.

Sözleşmeleri devam eden ancak kendilerine kulüp bulmaları istenen kaleciler Süleyman Küçük ve Bulut'un yanı sıra Hasan Yiğit kadroya alınmazken, takımda kaleci olarak sadece Cenk Gönen kamp kadrosunda bulunuyor.


Denizlispor Teknik Direktörü Ali Yalçın, kulüp tesislerinde 10 gün süren çalışmanın sona erdiğini ve ilk kamp dönemi olan Davraz Kampı'nda güç depolayacaklarını belirterek, "Geçen sezonki kadrodan birçok arkadaşımız ayrıldı. Yeni ve genç bir ekip oluşturduk. Davraz kampında yeni sezon için güç depolayacağız. Yeni transferlerimizin takıma uyumu açısından da önemli bir kamp olacak. Denizli'deki çalışmalarımızda futbolcularımızın gösterdiği istek ve performanstan memnunum. Çalışmalarımızı aynı şekilde sürdürürerek iyi bir kamp dönemi geçirip, sezona hazır hale gelmek istiyoruz. Önümüzdeki günlerde başta kaleci olmak üzere yapacağımız bir iki transferle daha da güçleneceğiz" dedi.


Denizlispor'un kamp kadrosunda şu futbolcular bulunuyor:
"Cenk Gönen, Roman Kratochvil, Tomas Abraham, İsmail Konuk, Emin, Caner, Murat Karakoç, Carlos Alberto, Daniel Braga, Süleyman Olgun, Fatih Yiğen, Köksal, Kayhan, Çağlar, Burak, İsmail Baydil, Selahattin, Couto, Roberts, Engin Memişler, Muhittin, Güray, İbrahim Çelik, İlkay, Ersin, Hasan Ali Acar ve Musa Sinan"

iha
Yayın Tarihi : 10 Temmuz 2008 Perşembe 15:37:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?