2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

Denizlispor kolay, Belediye zor grupta

DENİZLİSPOR KOLAY, DENİZLİ BELEDİYESPOR ZOR GRUBA DÜŞTÜ

Ziraat Türkiye Kupası'nda C Grubu'nda mücadele edecek olan Denizlispor iyi bir gruba düşmenin sevincini yaşarken, Galatasaray ve Trabzonspor'la aynı guruba düşen TFF 2.Lig ekibi Denizli Belediyespor en dişli rakiplerle mücadele edecek.

Ziraat Türkiye Kupası C Grubu'nda Giresunspor, Tarsus İdmanyurdu, Sivasspor ve Bursaspor'la karşılaşacak olan Denizlispor'da hedef çeyrek finale kalmak. Grubundaki maçlardan Sivasspor ve Bursaspor'la kendi sahasında, Tarsus İdmanyurdu ve Giresunspor'la da deplasmanda karşılaşacak olan Denizlispor'da, Genel Menajer Özhan Çetin, ligin kendileri için daha önemli olduğunu söyledi. İyi bur kura çektiklerini özellikle Sivasspor ve Bursaspor'la kendi sahalarında oynayacak olmalarının kendileri için avantaj

olduğunu belirten Özhan Çetin, "Özellikle Sivasspor ile kendi sahamızda karşılaşmamız çok iyi oldu. Sivas olumsuz hava ve saha koşulları sebebiyle en zor deplasmanlardan biri. Geçen yıl Sivasspor maçında İzzet ciddi bir sakatlık geçirdi. Bu yüzden Sivasspor ile kışın en sert dönemlerinde kendi sahamızda oynayacak olmamız bizi sevindirdi" dedi.

Ligde iyi durumda olmadıklarını bu yüzden ilk önceliklerinin ligde daha rahat bir konuma gelmek olduğunu ifade eden Özhan Çetin, "Bizim için öncelikle lig. Avantajlı bir fikstür çektiğimiz Ziraat Türkiye Kupası'nda da gidebileceğimiz yere kadar gitmek istiyoruz" diye konuştu.

Lige verilen ara sebebiyle 5 gündür Antalya Belek'te kamp yapan Yeşil-siyahlılar yarın Denizli'ye dönecek. Denizlispor Genel Menajeri Özhan Çetin, Antalya kampının çok yararlı geçtiğini söyleyerek, "Hava koşullarının da iyi olması iyi bir çalışma dönemi geçirmemizi sağladı. Özellikle arkadaşlığın pekişmesi ve motivasyon anlamında çok iyi bir kamp dönemi geçirdik. Bu olumlu havanın bu hafta oynayacağımız Antalyaspor maçına olumlu yönde etki edeceğine inanıyorum" şeklinde konuştu.

Öte yandan Ziraat Türkiye Kupası'nda B Grubu'nda mücadele edecek TFF 2.Lig ekiplerinden Denizli Belediyespor ise zor bir gruba düştü. Galatasaray, Trabzonspor, Ankaragücü ve Orduspor'la mücadele edecek olan Denizli Belediyespor'da, teknik direktör Hakan Dolutaş işlerinin zor olduğunu söyledi. Gruba kalmanın bile kendileri için önemli bir başarı olduğunu, gruplarda da güçlü rakipleri karşısında iyi futbol oynamak ve her maça kazanma parolasıyla çıkacaklarını vurgulayan Hakan Dolutaş, "Galatasaray,

Trabzonspor ve Ankaragücü gibi Süper Lig'de mücadele eden takımlara karşı işimiz zor ancak biz elimizden geleni yapmak istiyoruz. İlk hedefimiz her maçta iyi futbol oynamak ve bunu mümkün olduğu kadar skora yansıtmak. Denizli Belediyespor Ziraat Türkiye Kupası'nda da Denizli'yi en iyi şekilde temsil edecek" ifadelerini kullandı.

DENİZLİSPOR KOLAY, DENİZLİ BELEDİYESPOR ZOR GRUBA DÜŞTÜ
İHA
Yayın Tarihi : 16 Kasım 2009 Pazartesi 14:05:00
Güncelleme :17 Kasım 2009 Salı 11:18:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?