2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

Denizlispor Konya'ya 6 eksikle gitti

Denizlispor, bu hafta oynayacağı Konyaspor maçına 6 eksik oyuncuyla çıkacak.

Turkcell Süper Ligi'nin 3. haftasında yarın Konyaspor'la deplasmanda karşılaşacak olan Denizlispor, hazırlıklarını tamamlayarak bu sabah karayolu ile Konya'ya hareket etti.

Milli maç sebebiyle verilen bir haftalık arada fizik kondisyon ağırlıklı çalışmalar yapan yeşil siyahlı ekipte, sakatlar kervanına Selahattin, İsmail Baydil ve Güray da katıldı. Sakatlıkları süren Engin, İlkay ve Emin'in yanı sıra bu 3 futbolcu da Konyaspor deplasmanına götürülmedi. Milli Takım kadrosunda bulunan Çağlar Birinci ise
Konya'da takıma katılacak.

Selahattin'in yerine yeni transferlerden İzzet veya Yusuf Kurtuluş'u oynatmayı hedefleyen teknik direktör Ali Yalçın, milli maç sebebiyle verilen bir haftalık arada iyi çalıştıklarını ancak Selahattin, Güray ve İsmail Baydil'in sakatlıklarının kendilerini üzdüğünü belirterek, "Ancak son transferlerle kadromuzu biraz daha güçlendirdik. Hedefimiz sezonun ilk deplasman galibiyetini almak. İyi çalıştık ve tüm hesaplarımızı kazanmak üzerine yaptık. Eksik oyuncularımızın çok olması hiç bir zaman bahane olamaz" dedi.

Bugün sabah saatlerinde karayolu ile Konya'ya giden yeşil siyahlılar, Rixon Otel'de kampa girecek ve akşam saatlerinde son bir idman yapacak. Denizlispor'da galibiyet priminin 5 bin YTL olduğu öğrenilirken, yeşil siyahlıların Konyaspor maçına Cenk, Süleyman Olgun, Roman, Couto, Çağlar, İzzet (Yusuf), Braga, Tomas, Fatih Yiğen, Caner, Roberts 11 ile çıkılması bekleniyor.

iha
Yayın Tarihi : 12 Eylül 2008 Cuma 23:02:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?