2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

Denizlispor kötü gidişe son verecek

Denizlispor, Pazar günü kendi sahasında karşılaşacağı Ankaragücü'nü yenerek son haftalardaki kötü gidişine son vermek istiyor.

Yeşil-siyahlı ekip, Ankaragücü maçı hazırlıklarını günde tek idmanla sürdürüyor. Teknik direktör Ümit Kayıhan nezaretinde Haluk Ulusoy Tesisleri'nde yapılan antrenmana sakatlıkları süren Couto ve Murat Karakoç dışındaki tüm futbolcular katıldı. Ülkesinde ameliyat olan ve tedavisi devam eden Couto'nun devre arasında takımla çalışmalara başlayacağı belirtildi. Son 3 haftada oynadığı Eskişehirspor, Fenerbahçe ve Ankaraspor maçlarından mağlubiyetle ayrılarak 14 puanda kalan Yeşil-siyahlılar, yine aynı puanda olan Ankaragücü'nü yenerek ilk yarıyı galibiyetle bitirmenin hesaplarını yapıyor. Son iki haftada gol atamayan Denizlispor'da, teknik direktör Ümit Kayıhan antrenmanlarda bol bol kanat ve şut çalışması yaptırıyor.

Denizlisporlu futbolcu İsmail Baydil, geçen hafta Ankaraspor deplasmanında beklenmedik bir mağlubiyet aldıklarını belirterek, "En azından bir puan almamız gereken bu maçtan mağlup ayrıldık. Ankaragücü maçı bizim için çok önemli. Bu hafta galip gelerek kötü gidişimize son vermek istiyoruz. Hocamız bizi bu maça en iyi şekilde hazırlıyor. İlk yarıyı galibiyetle bitirmek istiyoruz" diye konuştu.

Genç futbolcu Ali Helvacı ise, Ankaragücü maçının zor bir maç olduğunu belirterek, "Ankaraspor ve Ankaragücü maçlarından 6 puan çıkarmayı hedefliyorduk, ancak Ankaraspor deplasmanında yenildik. Bu hafta bu şanssızlığımızı yenmek istiyoruz. Galibiyetten başka bir şey düşünmüyoruz. Her iki takım için de çok kritik olan bu maçı, taraftarlarımızın da deteğiyle kazanmak istiyoruz" dedi.

Başarılı file bekçisi Cenk Gönen de, Ankaragücü maçını kazanmaktan başka bir düşüncelerinin olmadığını söyledi. Takım olarak bu bilinçle çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Cenk, "Hazırlıklarımızı da ona göre yapıyoruz. Ankaragücü maçında sahaya çıkıp yüreğimizi ortaya koyarak oynayacağız ve taraftarlarımızın da desteğiyle bu maçı kazanacağız. Taraftarlarımızın bu zorlu maçta bizi yalnız bırakmamasını istiyoruz" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 17 Aralık 2008 Çarşamba 13:03:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?