3
Mayıs
2024
Cuma
DENİZLİ

Denizlispor kritik virajda

Denizlispor Pazar günü bu sezonun en kritik maçlarından birine çıkacak.
Turkcell Süper Lig'in 28. haftasında kendi sahasında düşme potasında bulunan Kocaelispor'la karşılaşacak olan Denizlispor hazırlıklarını bugün yaptığı hafif bir idmanla tamamladı.

Ligde 29 puanla 15. sırada bulunan ve düşme hattından bir an önce uzaklaşmak isteyen Yeşil-siyahlı ekipte tek hedef galibiyet. Son 4 maçta sadece 2 puan alabilen ve hiç gol atamayan Denizlispor, Kocaelispor'u yenerek hem rahat bir nefes almak, hem de rakibiyle puan farkını arttırmanın hesaplarını yapıyor. Sakat ve cezalı futbolcusu bulunmayan Denizlispor'da ekip haftalar sonra eksiksiz olarak maça çıkacak. Ligin ilk yarısında deplasmanda Kocaelispor karşısında 2-0 galip durumdayken maçı 3-2 mağlup bitirmişti.

Sezon sonuna yaklaşırken özellikle kendi sahasındaki tüm maçları kazanmak isteyen Denizlispor'da teknik direktör Mesut Bakkal, galibiyet dışında hiç bir şey düşünmediklerini söyledi. 6 hafta mağlup olmadan ve 5 maç gol yemeden yakaladıkları başarının, aynı kadro ve futbolcularla başarıldığını, bunu yeniden tekrarlamak zorunda olduklarını belirten Mesut Bakkal, "Son haftalardaki puan kayıplarına rağmen genç, koşan, mücadele eden ve çok iyi bir takımım var. Ben tüm futbolcularımın iyi niyetinden, çalışmasından ve başarılı olma isteklerinden memnunum. Ligin sonu yaklaştıkça tüm takımlarda stres de artıyor. Özellikle ligde kalma savaşı veren takımların çok olması sebebiyle, her hafta alınan sonuçlar takımların yerini değiştiriyor. Biz özellikle kendi sahamızdaki maçlarda puan kaybetmemek zorundayız. Kocaelispor maçı da bunlardan biri. Bu maçı kazanmaktan başka bir şey düşünmüyoruz. Bugüne kadar bize destek veren taraftarlarımıza yarın ki maçta da büyük görev düşüyor. Bugüne kadar bize
nasıl güvenip destek verdilerse, bundan sonra da bunun devamını istiyoruz. Kocaelispor maçını mutlaka kazanacağız" dedi.

Denizlispor'un Kocaelispor maçına, Özden- Şener, Burak (Wescley), Couto, Çağlar- Bangoura, Berberoviç, Braga, Fatih Yiğen, Güray, Angelov (Roberts) on biriyle çıkması bekleniyor.

iha
Yayın Tarihi : 18 Nisan 2009 Cumartesi 13:51:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?