2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

Denizlispor kupada galibiyet peşinde

Fortis Türkiye Kupası C Grubu'nda yarın ilk maçını kendi sahasında Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Manisaspor'la oynayacak olan Denizlispor'da tüm hesaplar galibiyet üzerine yapıldı.


Kupada gruptan çıkmayı hedefleyen yeşil-siyahlılar, maçın son hazırlığını bugün kendi tesislerinde yaptı. Sakatlıkları süren Roman, Fatih Yiğen, Süleyman Olgun ve Güray'ın forma giymeyeceği maçta, Teknik Direktör Ali Yalçın Roman'ın yerine Couto'yu oynatacaklarını söyledi. Ligde olduğu gibi kupada da hedeflerinin bulunduğunu, bu hedefleri gerçekleştirebilmek için gruptan mutlaka çıkmak zorunda olduklarını belirten Ali Yalçın, "Çok genç ve iyi bir ekibiz. Ligde oynadığımız futbol ve ortaya koyduğumuz mücadeleyle bunu gösteriyoruz. Fortis Türkiye Kupası'nda ilk hedefimiz gruptan çıkmak. Bunun için ilk maçımızı kazanmak zorundayız" dedi.


Kendi saha ve seyircileri önünde oynanacak Manisaspor maçını mutlaka kazanacaklarını belirten Denizlispor Teknik Direktörü Ali Yalçın, "Grup maçlarına galibiyetle başlamak çok önemli. Bu maçı kazandığımız taktirde büyük bir avantaj yakalayacağız. Taraftarlarımızın bu maçta bize olan desteklerini sürdürmelerini istiyoruz" dedi.


Denizli Atatürk Stadı'nda saat:14.00'de oynanacak maçın bilet fiyatları, kale arkası 1 YTL, maraton tribün 3 YTL, kapalı tribün ise 10 YTL olarak belirlendi.
Denizlispor'un Manisaspor maçına, Cenk (Vega), Feridun, Couto, Burak, Çağlar, Tomas, Yusuf, Musa Sinan, Selahattin, İzzet, İvan onbiriyle çıkması bekleniyor.

iha
Yayın Tarihi : 28 Ekim 2008 Salı 18:37:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?