3
Mayıs
2024
Cuma
DENİZLİ

Denizlispor kupaya kilitlendi

DENİZLİSPOR'DA İLK HEDEF KUPA

Denizlispor'da gözler Ziraat Türkiye Kupası'nda oynanacak Eskişehirspor maçına çevrildi.

Bank Asya 1.Lig'de namağlup olarak liderliğini sürdüren Denizlispor, gelecek hafta oynanacak Eskişehirspor kupa maçına kilitlendi. Ligin 8.haftasında Boluspor deplasmanından 2-0'lık galibiyetle dönerek rakipleriyle puan farkını biraz daha açan Yeşil siyahlılar, 9.haftayı bay olarak geçirecek. Bu hafta ligde maçı olmaması sebebiyle Boluspor maçının ardından 2 gün izin verilen futbolcular yarın toplanarak, Ziraat Türkiye Kupası play-off maçında deplasmanda karşılaşacakları Eskişehirspor maçının hazırlıklarına başlayacak. Sakatlığı süren Fatih Yiğen dışında eksik futbolcusu bulunmayan Denizlispor'da hedef kupada gruplara kalmak.

Denizlispor Genel Menajeri Adnan Erkan, ilk hedeflerinin Bank Asya 1.Lig'de şampiyonluk ipini göğüsleyerek Süper Lige çıkmak olduğunu belirterek, "Kupada da gidebildiğimiz yere kadar gitmek istiyoruz. Ziraat Türkiye Kupası play-off maçında Süper Lig ekiplerinden Eskişehirspor'la deplasmanda karşılaşacağız. Kupada gruplara kalmamızın zor olduğu söyleniyor ancak bizim için fark etmiyor. Kupada da gidebildiğimiz yere kadar gidip, hem kulübe maddi gelir sağlamak hem de geniş olan futbolcu kadromuzun son durumu görmek istiyoruz. Grup maçlarının lig usulü oynanıyor olması tüm futbolcularımızı ciddi anlamda yeniden değerlendirme konusunda bize fırsat sunacak" dedi. Ligde çok iyi durumda olduklarını, bu başarılarını kupada da sürdürmek istediklerini belirten Adnan Erkan, "Eskişehirspor Bülent Uygun'un gelmesiyle yeni bir hava yakaladı. Onlar için de bu maç önemli. Ancak biz rakibimizden çekinmiyoruz. Gücümüzü gerçek anlamda sınama konusunda bu maç iyi olacak" dedi.

Boluspor maçında 4.sarı kartını görerek cezalı duruma düşen kaptan Levent Kartop Eskişehirspor maçında oynayacak, ligde oynanacak olan Adanaspor maçında forma giyemeyecek.

İHA
Yayın Tarihi : 19 Ekim 2010 Salı 13:41:00
Güncelleme :19 Ekim 2010 Salı 14:46:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?