7
Mayıs
2024
Salı
DENİZLİ

Denizlispor Kurtar'a emanet

DENİZLİSPOR GÜVENÇ KURTAR İLE SÖZLEŞME İMZALADI

Denizlispor, teknik direktörlük görevine Güvenç Kurtar'ı getirdi.

Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Denizlispor'da geçen hafta yapılan olağanüstü genel kurulda göreve gelen Hasan Kıbrıslıoğlu başkanlığındaki yeni yönetim ilk transferini teknik direktörlüğe Güvenç Kurtar'ı getirerek yaptı. Önceki gece görev dağılımı yapan yönetim, 2007-2008 sezonunda takımı çalıştıran tecrübeli isim Güvenç Kurtar ile yaptığı görüşmelerden olumlu sonuç aldı. Dün akşam Denizli'ye gelen ve yaklaşık 1.5 saat süren görüşmenin ardından Güvenç Kurtar'la anlaşan Yeşil-siyahlı yönetim bugün kulüp

binasında düzenlenen törenle tecrübeli teknik direktörle 1 yıllık anlaşma imzaladı. Yönetim kurulu üyelerinin de katıldığı imza törenine gelişinde bazı taraftarlar Güvenç Kurtar'ın omzuna Denizlispor kaşkolu taktı.

İmza töreninde konuşan Denizlispor Başkanı Hasan Kıbrıslıoğlu, geçen hafta yapılan genel kurulda güçlü bir yönetimle göreve geldiklerini ve hemen transfer çalışmalarına başladıklarını belirterek, "Bir haftalık süre içerisinde bazı hocalarımızı listemize aldık. Bu isimler arasında daha önce de Denizlispor'da görev yapan ve başarı sağlayan Güvenç Kurtar'la görüştük. Kendisi dün akşam Denizli'ye geldi ve 1.5 saatlik görüşmenin ardından ağlaşma sağladık. Aramızda büyük farklar yoktu. Biz hocamızın müthiş

hırs ve enerjisine çok inandık. Geçmişteki deneyimlerine de inanıyoruz. Camiamıza, kulübümüze ve taraftarlarımıza hayırlı olsun. Allah utandırmasın" dedi.

 

EL BİRLİĞİ İLE ÇALIŞACAĞIZ

Denizlispor Teknik Direktörü Güvenç Kurtar ise yönetimin daveti üzerine Denizli'ye geldiğini belirterek, "Ben Denizlispor'u ve Denizli'yi çok seviyorum. Gönülden seviyorum. Denizlispor Kulübü ile anlaştığım için çok mutluyum" diye konuştu. Denizlispor'da büyük başarılara imza atacağına inandığını belirten Kurtar, "Hep birlikte el birliği ile çalışacağız. Daha önce Denizlispor'ad 1.5 yıl görev yaptım ve önemli başarılara imza attık. İnşallah bundan sonraki dönemlerde de bu başarıları tekrarlayacağız.

Herkesten destek biliyorum. Bu desteğin verileceğini bildiğim için geldim. Kimsenin kafasında hiç bir şüphe olmasın. Bu yıl hedefimiz şampiyon olup, Süper Lig'e çıkmak. Çıktığımız zaman da orada da hedefimiz üst sıralara oynamak olacaktır. Heyecanım, hırsım, isteğim üst düzeyde. Sanki antrenörlüğe yeni başlamış gibi heyecan ve hırsım var. İnşallah bunu herkes görecek. Herkese teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.

Kurtar, yaklaşık 20 futbolcunun transfer edileceğini de sözlerine ekledi.

Yapılan konuşmaların ardından Güvenç Kurtar 1 yıllık sözleşmeye imza attı. Güvenç Kurtar'a bir yıllık 550 bin TL ödeneceği, şampiyon olunması halinde 500 bin TL prim verileceği öğrenildi. Güvenç Kurtar'ın yardımcılıklarını ise Galatasaray ve Fenerbahçe'nin eski milli futbolcusu Semih Yuvakuran, Denizlispor'un eski kalecisi Mustafa Kocakaya, Denizli Belediyespor eski antranörü Hakan Dolutaş ve Gökhan Kağıtçıoğlu'nun yapacağı belirtildi.

DENİZLİSPOR GÜVENÇ KURTAR İLE SÖZLEŞME İMZALADI
DENİZLİSPOR GÜVENÇ KURTAR İLE SÖZLEŞME İMZALADI
İHA
Yayın Tarihi : 23 Haziran 2011 Perşembe 14:14:04
Güncelleme :24 Haziran 2011 Cuma 01:03:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?