3
Mayıs
2024
Cuma
DENİZLİ

Denizlispor M.İdmanyurdu'na bileniyor

DENİZLİSPOR, MERSİN İDMANYURDU'NA BİLENİYOR

Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Denizlispor hafta sonunda deplasmanda karşılaşacağı Mersin İdmanyurdu maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Bank Asya 1. Lig'de ilk 5 haftada 4 galibiyet ve 1 beraberlik alarak 13 puanla lider durumda bulunan Denizlispor'da moraller yerinde. Altay karşısında alınan 4-1'lik farklı galibiyet ve oynanan iyi futbol yönetim ve teknik heyeti sevindirirken, Yeşil-siyahlı ekip hafta sonunda deplasmanda karşılaşacağı Mersin İdmanyurdu deplasmanından da galibiyetle dönmenin hesaplarını yapıyor. Adalesinde yırtık olan ve tedavisi süren İzzet ile geçen hafta adale yırtığı teşhisi konulan Fatih Yiğen dışında eksik bulunmayan Denizlispor'da, bu iki oyuncunun da Mersin İdmanyurdu karşısında forma giyemeyeceği açıklandı.

Denizlispor Başkanı Mehmet Özsoy, daha önceki yöneticilerin alacaklarına karşı koydukları temlikleri bir süre ertelemesini isteyerek, "Şu ana kadar ekonomik anlamda üzerimize düşeni yaptık ve yapmaya devam ediyoruz. Süper Lig yolunda emin adımlarla ilerlediğimiz bir dönemde tüm camianın desteğine ihtiyacımız var" dedi. Altay karşısında oynanan futbol ve alınan galibiyetin kendilerini çok sevindirdiğini belirten Özsoy, "Önümüzde Mersin İdman Yurdu, Kartalspor ve Boluspor maçları var. Bu zorlu maçlar öncesi elimizden geldiği kadar oyunculara ödemelerimizi yapmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

Her geçen hafta daha iyiye gittiklerini ve eksikleri tamamladıklarını belirten Denizlispor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu ise, "İyi oyunumuzu skora da yansıtmayı başarıyoruz. Bu çok önemli bir avantaj. Taraftarlarımızın desteği de her geçen gün artıyor. Mersin İdmanyurdu deplasmanı zor bir maç. Ancak biz ilk haftadan başlattığımız iyi gidişi sürdürmek istiyoruz. Mersin deplasmanından da galibiyetle dönmek istiyoruz. Hep birlikte zoru başararak hedefimize ulaşacağız" şeklinde konuştu.

DENİZLİSPOR, MERSİN İDMANYURDU'NA BİLENİYOR
İHA
Yayın Tarihi : 28 Eylül 2010 Salı 14:44:00
Güncelleme :28 Eylül 2010 Salı 15:45:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
wewewe IP: 78.162.40.xxx Tarih : 30.09.2010 17:39:03

 mersin idman yurdu denizliyi yener.