3
Mayıs
2024
Cuma
DENİZLİ

Denizlispor mucize peşinde

DENİZLİSPOR'DA GÖZLER KUPA MAÇINA ÇEVRİLDİ

Denizlispor Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final ikinci maçında karşılaşacağı Manisaspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor.

Turkcell Süper Lig'de kötü gidişini sürdüren ve ligde kalma umutlarını iyice yitiren Denizlispor, ilk maçta deplasmanda 4-1 mağlup olduğu Manisaspor'dan turu almanın hesaplarını yapıyor. İlk maçtaki dezavantajlı skoru lehine çevirmek ve gol yemeden en az 3 gol atıp yarı finale çıkmak isteyen Yeşil-siyahlı ekipte, Sivasspor maçında kırmızı kart gören Burak ve sakatlığı süren Emin forma giyemeyecek.

Denizlispor Teknik Direktörü Hakan Kutlu, iyi mücadele etmelerine rağmen bunu skora yansıtamadıklarını belirterek, "Özellikle ligde galip gelememenin verdiği stresi bir türlü üzerimizden atamadık. Sivasspor maçında daha iyi oynayan, gol pozisyonu bulan takım olmamıza rağmen sonuca ulaşamadık. Ligde işimiz iyice zorlaştı. Ziraat Türkiye Kupası'nda da rövanş maçına dezavantajlı bir skorla çıkacağız. Ancak tur atlamak için son dakikaya kadar mücadelemizi sürdüreceğiz" dedi.

Yeşil siyahlılar Ziraat Türkiye Kupası'nda lige oranla daha iyi bir performans sergilerken, sadece çeyrek final ilk maçında Manisaspor'a mağlup oldu. Kupada şu ana kadar 5 maç oynayan yeşil siyahlılar 9 gol atarken, kalesinde 7 gol gördü. Denizlispor Ziraat Türkiye Kupası'nda en farklı galibiyetini play-off maçında Gaziantepspor'u 4-1'lik sonuçla, en farklı mağlubiyetini de aynı skorla çeyrek finalin ilk maçında Manisaspor maçında aldı.

İHA
Yayın Tarihi : 9 Şubat 2010 Salı 14:12:05
Güncelleme :9 Şubat 2010 Salı 17:57:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?