2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

Denizlispor Oftaşspor'a mağlup oldu

Fortis Türkiye Kupası D Grubu 3. hafta mücadelesinde Gençlerbirliği Oftaşspor, kendi sahasında Denizlispor'u 3-1 mağlup etti.

Gençlerbirliği Oftaşspor, bu galibiyetle kupadaki 2. maçından da galibiyetle ayrılıp grupta liderliğe yükselirken, Denizlispor 3 maç sonunda 3 puanda kaldı.


Gençerbirliği Oftaşspor Teknik Direktörü Osman Özdemir, maç sonrası yaptığı açıklamada, Denizlispor karşısında iyi oynayarak sonuca gittiklerini belirterek, "Saha futbol oynamaya hiç elverişli değildi. Maçın genelinde organize olan ve pozisyonlara giren takım bizdik. Gerçekten iyi bir futbol oynadık. Oyuncularımı kutluyorum. Ligdeki konsantrasyonumuzu kupada da sürdürmek istiyoruz. Kupayı angarya olarak görmüyoruz. Alacağımız sonuçlarla kupada ilerleyebildiğimiz kadar ilerlemek istiyoruz" diye konuştu.


Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Güvenç Kurtar ise, 2. yarı öncesi yaptıkları oyuncu değişikliklerinin ters teptiğini ifade ederek, "Gençlerbirliği Oftaşspor'u aldığı galibiyetten dolayı kutluyorum. Özellikle ikinci yarıda çok iyi oynadılar. Devre arasında yaptığımız oyuncu değişikleri beklediğimizi vermedi. Burada bir hata yaptık. Maçın hakemi de hatalar yaptı. Yediğimiz 2. gol öncesi verilen faul kararını anlamak imkansız. Bazı genç hakemler bazı kulüpleri yakarak ilerliyor" ifadelerini kullandı.


Kırmızı-siyahlı futbolcular Sterjovski ve Sandro da, Denizlispor karşısında 2. yarıda iyi oynayarak sonuca gittiklerini söylediler. Basın toplantısında İngiltere Premier Lig takımlarından Derby County ile anlaştığını açıklayan Sterjovski, Ankara'da çok güzel günler geçirdiğini ve Gençlerbirliği Oftaşspor'un genç futbolcularının gelecekte büyük işler başaracağına inandığını kaydetti.


Yeşil-siyahlı futbolcular Bülent Ertuğrul ve Serhat Gülpınar, Gençlerbirliği Oftaşspor'a karşı mağlup olarak gruptan çıkma şansını zora soktuklarını, ancak son ana kadar mücadelelerini sürdüreceklerini ifade etti.

iha
Yayın Tarihi : 9 Ocak 2008 Çarşamba 19:40:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?