6
Mayıs
2024
Pazertesi
DENİZLİ

Denizlispor piknikte moral buldu

DENİZLİSPOR PİKNİKTE MORAL BULDU

Denizlispor yönetimi, teknik heyeti ve futbolcular piknikte bir araya gelerek stres ve yorgunluk attı.

Bank Asya 1. Lig'de son haftalarda düşüş yaşayan ve puan cetvelinde 9. sıraya kadar gerileyen Denizlispor, pazartesi günü oynayacağı Adanaspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Günde tek idmanla çalışmalarını sürdüren Yeşil-siyahlılar, bugün Goncalı piknik alanında piknik yaparak moral buldu.

Denizlispor Başkanı Salih Amiroğlu, yöneticiler, Teknik Direktör Serhat Güller, Genel Menajer Adnan Erkan ve futbolcuların katıldığı piknikte Yeşil-siyahlılar çalışma ortamından uzaklaşarak keyifli bir gün geçirdi. Mangal başına geçen teknik heyet ve futbolcular kendilerine çöp şiş ve köfte ziyafeti çekerken, Denizlispor Teknik Direktörü Serhat Güller, Adanaspor maçının önemini bilerek çalıştıklarını belirterek, "Bu zorlu maçı kazanarak yolumuza devam etmek istiyoruz. Ligde kalan 8 maçın hepsini kazanmak

için mücadele edeceğiz. Bunu başaracak gücümüz de var" dedi.

Adanaspor maçı öncesi yöneticiler ve futbolcularla birlikte gerçekleştirilen pikniğin takımın moral motivasyonu açısından önemli olduğunu kaydeden Serhat Güller, "Yoğun çalışma temposu arasında bu tür etkinlikler takımın birlik ve beraberliği için önem teşkil ediyor. Adanaspor maçına hem taktik, hem kondisyon hem de moral ve motivasyon açısından en üst seviyede çıkmak istiyoruz" diye konuştu.

DENİZLİSPOR PİKNİKTE MORAL BULDU
DENİZLİSPOR PİKNİKTE MORAL BULDU
DENİZLİSPOR PİKNİKTE MORAL BULDU
İHA
Yayın Tarihi : 25 Mart 2011 Cuma 15:28:03
Güncelleme :25 Mart 2011 Cuma 15:57:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?