3
Mayıs
2024
Cuma
DENİZLİ

Denizlispor piknikte moral depoladı

Denizlisporlu yönetim, teknik heyet ve futbolcular Beşiktaş maçı öncesi düzenlenen piknikte moral depoladı.

Turkcell Süper Lig'in 8. haftasında Cumartesi günü deplasmanda Beşiktaş'la karşılaşacak olan Denizlispor hazırlıklarını sürdürüyor. Yeşil-siyahlı yönetim, teknik heyet ve futbolcular bugün öğle saatlerinde Goncalı Piknik Alanı'nda piknik yaparak stres atıp, moral depoladı. Denizlispor Başkanı Ali İpek'in de katıldığı piknikte futbolcular mangal keyfi yaptılar.

Oldukça moralli görünen Yeşil-siyahlı futbolcular Beşiktaş maçını kazanmak için oynayacaklarını söylediler. Denizlisporlu futbolcu Ahmet Cebe, Beşiktaş maçının zor geçeceğini belirterek, "Beşiktaş maçına kazanmak için çıkacağız" dedi. Denizlisporlu futbolcu Murat Hacıoğlu, Beşiktaş maçının her iki takım için de zor geçeceğini belirterek, "Ligde bizim henüz galibiyetimiz yok. Beşiktaş da iyi gitmiyor. Her iki takım da kazanmak için sahaya çıkacak. Bizim için bu maç çok önemli. Kazanırsak bundan sonrası için çok şeyler kazanacağız. İnşallah iyi mücadele ile kazanıp rahatlamak istiyoruz" dedi.

Denizlispor Teknik Direktörü Nurullah Sağlam, ligde oynadıkları son üç maçta giderek daha iyi mücadele ettiklerini belirterek, "Beşiktaş maçı fiziksel anlamda bir yere geldiğimizden dolayı bizim açımızdan daha farklı bir müsabaka olacak. Kendimizi tam anlamıyla test edeceğimiz bir maç olacağını söyleyebilirim. Zor bir maç olacak ama en büyük başarılar zorlukların arkasında gizlidir. Biz de bu zorluğu aşarsak bundan sonra özellikle ilk yarının sonuna kadar daha iyi bir yere geleceğiz. Yüksek özgüvenle oynanacak bu müsabakalarda kendi planlarımız doğrultusunda istediğimiz yer geleceğimize inanıyorum" dedi.

Denizlispor'da sakatlığı süren Bajic ve Murat Karakoç'un yanı sıra kart cezalısı Adem Çalık, Beşiktaş maçında forma giyemeyecek.
 

iha
Yayın Tarihi : 30 Eylül 2009 Çarşamba 15:35:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?