2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

Denizlispor puan peşinde

Turkcell Süper Ligi'nin 15. haftasında Pazar günü deplasmanda Ankaraspor ile karşılaşacak olan Denizlispor, bugün yaptığı idmanın ardından öğle saatlerinde karayoluyla Ankara'ya hareket etti.

Yeşil siyahlı ekipte sakatlıkları bulunan Murat Karakoç, Burak ve Couto, Ankaraspor maçında forma giyemeyecek. Bu sezon deplasmanda oynadığı 6 maçta sadece Konyaspor maçından puanla dönen Denizlispor, Galatasaray, Gaziantepspor, Hacettepe, Sivasspor, Kocaelispor ve Eskişehirspor maçlarından ise sahadan mağlubiyetle ayrıldı. Son yılların en kötü deplasman karnesine sahip olan yeşil siyahlılar, deplasmanda 9 gol atarken, kalesinde 18 gol gördü ve sadece bir puan alabildi. 14 maç sonunda 14 puanla 14. sırada yer alan Denizlispor, ligde 5. sırada bulunan Ankaraspor'u yenerek hem ilk deplasman galibiyetini almak hem de alt sıralardan kurtulmak istiyor. Ligde son 2 maçını da kaybeden Yeşil-siyahlı ekip, Denizlispor maçını dönüm maçı olarak görüyor.

Teknik Direktör Ümit Kayıhan, Ankaraspor maçının kendileri için dönüm maçı olduğunu söyleyerek, "Deplasmanlarda iyi mücadele ediyoruz. Bizi galibiyete götürecek skorları yakalamamıza rağmen bunu maç sonuna kadar sürdüremiyoruz. Ankaraspor maçına iyi hazırlandık. Takım savunmasında hata yapmadığımız sürece en az bir puanla döneceğimize inanıyorum. Bu maçtan alacağımız sonuç bizim için çok önemli" diye konuştu.

Denizlispor, Ankara Etap Otel'de kampa girecek.

İHA
Yayın Tarihi : 12 Aralık 2008 Cuma 16:32:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?