2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

Denizlispor puan peşinde

Denizlispor Fenerbahçe maçında puan hedefliyor.

Turkcell Süper Lig'in 31. haftasında yarın Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Denizlispor hazırlıklarını tamamlayarak İstanbul'a gitti. Ligde 35 puanla 14. sırada bulunan Yeşil-siyahlılar, Fenerbahçe deplasmanından en az bir puanla dönmenin hesaplarını yapıyor. Sakat olan Boşnak oyuncu Djamal Berberoviç ve cezalı oyuncular Ozan ve Emin'in forma giyemeyeceği maçın kendileri için büyük önem taşıdığını belirten Denizlispor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, "Ligde artık her maç final niteliğinde. Ligde kalmak için 8 takım kıyasıya mücadele veriyor. Geçen hafta galip gelmemize rağmen düşme hattında çok takımın bulunması sebebiyle kopmalar olmuyor ve hiç bir şey bitmiyor. Bizim ligde kalabilmemiz için kalan 4 maçta 4-5 puan daha almamız lazım. Fenerbahçe maçından alacağımız puan ya da puanlar, bizi lig bitmeden büyük ölçüde rahatlatır" dedi. Eksik oyuncuların olmasına rağmen forma giyecek her futbolcunun formanın hakkını vermek için büyük çaba sarf ettiğini belirten Mesut Bakkal, "Fenerbahçe ve Ankaraspor
maçlarından alacağımız en az 4 puanla ligde kalmayı garantileyebiliriz. Bu yüzden Fenerbahçe maçından mutlaka puanla dönmemiz gerekiyor" dedi.

Denizlispor'un Fenerbahçe maçına, Özden- Şener, Burak, Wescley, Çağlar- Bangoura, Braga, Fatih Yiğen, Caner- Roberts- Angelov onbiriyle çıkması bekleniyor.
 

iha
Yayın Tarihi : 8 Mayıs 2009 Cuma 17:55:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?