2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

Denizlispor puan peşinde

Denizlispor 2. Başkanı Mehmet Özsoy, Konyaspor galibiyetiyle yakaladıkları çıkışı rehavete kapılmadan sürdürmek zorunda olduklarını söyleyerek, Trabzonspor maçından puan veya puanlarla dönmek istediklerini belirtti.

Turkcell Süper Ligi'nin 21. haftasında deplasmanda şampiyonluk mücadelesi veren Trabzonspor ile karşılaşacak olan Denizlispor, bu maçtan puan veya puanlarla ayrılarak Konyaspor maçıyla yakaladığı çıkışı sürdürmek istiyor.

2. Başkan Mehmet Özsoy, deplasmanda Trabzonspor ile oynayacakları maçın çok zorlu geçeceğini belirterek, "Bu maç bizim için çok önemli. Sadece bu maç değil, ligde oynayacağımız bütün maçlar önemli. Ligin ikinci yarısında artık hata yapma lüksümüz yok. Rakibimiz şampiyonluğa oynuyor. Ama bizim de şiddetle puana ihtiyacımız var. Hangi takımın nerede ne şekilde oynadığı bizi ilgilendirmiyor. Bizim puan alma ihtiyacımız var" diye konuştu.

Teknik direktörlüğe getirilen Mesut Bakkal'ın uzun yıllar Denizlispor'da forma giydiğini, Milli Takım ve Süper Lig'de görev aldığını ifade eden Özsoy, "Mesut Bakkal değerli bir antrenör. Denizli, Mesut Bakkal'a sahip çıktı, Mesut Bakkal da Denizlispor'a sahip çıkmalı. Mesut Bakkal ile iyi bir ivme kazandık, ama bu bizi aldatmamalı. Konyaspor maçını kazanarak haftalar sonra galip geldik. Bu galibiyet bize ilaç gibi geldi. Ancak bu başarının devamlı olması gerekiyor. Kesinlikle rehavete kapılmamalıyız. Artık tüm Denizli, elini taşın altına koymalı. Bundan sonra yapacağımız hataların bedeli ağır olur. Herkesin bilinçli olması gerekiyor" dedi.

Denizlispor Teknik Direktörü Mesut Bakkal ile Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal'ın Denizli'de yetişmesinin Denizlispor'un gençlere verdiği önemin bir göstergesi olduğunu belirten Özsoy, "Genç futbolcularla birlikte genç teknik direktörler yetiştirmeyi de hedeflemiştik. Denizlili iki hocanın karşılaşması ilginç olacak. Öncelikle centilmence bir maç olmasını diliyorum. Her iki hocamız da değerli, ama 3 puanın Denizlispor'un ve Mesut Bakkal'ın olmasını diliyorum" ifadelerini kullandı.

iha
Yayın Tarihi : 17 Şubat 2009 Salı 14:23:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?