2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

Denizlispor puan peşinde

Denizlispor sezonun ilk maçında karşılaşacağı Fenerbahçe maçından puanla çıkmanın hesaplarını yapıyor.
Turkcell Süper Ligi'nin ilk haftasında Fenerbahçe ile kendi sahasında karşılaşacak olan Denizlispor hazırlıklarını sürdürüyor. Haluk Ulusoy Tesisleri'nde çalışmalarını sürdüren Yeşil-siyahlılar, ilk maçtan mutlaka puanla ayrılarak moral bulmak istiyor. Yeni sezona güven tazelemiş yeni yönetim, yeni teknik heyet ve yeni transferlerle güçlenmiş kadrosuyla başlayacak olan Denizlispor'da sakatlıkları sebebiyle Berberoviç, İzzet, Süleyman ve Çağlar ile takıma yeni katılan Fahri Tatan forma giyemeyecek. Cezalı
futbolcunun bulunmadığı Yeşil-siyahlılarda, futbolcular rakiplerinin gücünü bildiklerini ancak puan ya da puanlar için mücadele edeceklerini söylediler.


Denizlispor'un geçen sezonki kadrosunu koruduğunu, yeni transferlerle de gücünü arttırdığını ifade eden Denizlispor Teknik Direktörü Erhan Altın, "Fenerbahçe maçı ligin ilk maçı olması sebebiyle çok önem taşıyor. Bu maçtan alacağımız puan ya da puanlar moralimizi yükseltecek. Biz iyi ve genç bir takımız. Kısa sürede eksiklerimizi gidererek üst sıralarda mücadele eden bir takım olmak istiyoruz" dedi.

Fenerbahçe'nin gücünü bildiklerini ancak kendi oyun sistemlerini sahaya yansıtacaklarını belirten Erhan Altın, "Hiç bir rakibimizi diğerinden ayırmıyoruz. Bizim için tüm rakipler aynı. Bu ligde mücadele ediyorsak hepsinden de puan almak için sahaya çıkacağız" dedi. İlk maçta taraftarların desteğine ihtiyaçları olduğunu belirten Altın, bu zorlu maçta taraftarların desteğiyle istedikleri sonucu alacaklarına inandığını söyledi.

İha
Yayın Tarihi : 7 Ağustos 2009 Cuma 16:52:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?