2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

Denizlispor puan peşinde

Turkcell Süper Lig'in 5. haftasında yarın deplasmanda Gaziantepspor'la karşılaşacak olan Denizlispor, hazırlıklarını tamamlayarak bu sabah Gaziantep'e gitti.


Sabah saatlerinde THY'nin tarifeli uçağıyla İstanbul'a, oradan da öğle saatlerinde Gaziantep'e geçen yeşil-siyahlılar Anatolian Otel'de kampa girerek maç saatini beklemeye başladı. Engin, Emin, Güray ve İlkay'ın yanı sıra, idmanda sakatlanan Süleyman Olgun ve Sakaryaspor ile oynana kupa maçında sakatlanan Fatih Yiğen'den yoksun olarak Gaziantepspor karşısında mücadele edecek olan Denizlispor'da hedef en az bir puan. Hafta içinde Fortis Türkiye Kupası'nda Sakaryaspor'u eleyerek gruplara kalmayı başardıklarını belirten Denizlispor Teknik Direktörü Ali Yalçın, "Sakaryaspor maçında oyuncularım çok iyi mücadele etti. Genç ve yeni bir ekip olmamıza rağmen iyi mücadele ediyor ve istediklerimizi sahaya yansıtabiliyoruz. Her geçen hafta daha iyiye doğru gidiyoruz. Gaziantepspor deplasmanı zor bir maç olacak. Rakibimiz de lige iyi bir başlangıç yaptı. Eksik oyuncularımızın çok olmasına rağmen en az beraberlikle dönmek istiyoruz. Bunu başaracak gücümüz de var. Puan ya da puanlar alarak taraftarlarımıza bayram hediyesi vermek istiyoruz" dedi.


Denizlispor'un Gaziantepspor karşısında, Cenk, Ferudun, Roman, Couto, Çağlar, Yusuf, Tomas, Braga, Caner, İvan, Roberts ilk onbiriyle çıkması bekleniyor.

iha
Yayın Tarihi : 27 Eylül 2008 Cumartesi 17:11:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?