3
Mayıs
2024
Cuma
DENİZLİ

Denizlispor puana uçuyor

Denizlispor, Trabzonspor maçından puanla dönmenin hesaplarını yapıyor.

Turkcell Süper Ligi'nin 21. haftasında Cumartesi günü Trabzonspor'la deplasmanda karşılaşacak olan Denizlispor, bugün Denizli'deki son idmanını yaptı. Haluk Ulusoy Tesisleri'nde teknik direktör Mesut Bakkal nezaretinde yapılan antrenmana tüm futbolcular katıldı. Sakatlıkları sebebiyle sezonu kapatan Murat Karakoç, İzzet ve Süleyman'ın dışında eksik futbolcusu bulunmayan Yeşil-siyahlılar, 21 kişilik futbolcu kadrosuyla Trabzon'a gidecek. Geçen hafta Konyaspor'u yenerek uzun süredir hasret kaldığı galibiyete kavuşan ve moral bulan Denizlispor, şampiyonluk mücadelesi veren Trabzonspor maçından puanla dönmek istiyor.

Denizlispor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, Konyaspor galibiyetiyle haftalardır süren galibiyet hasretine son verdiklerini belirterek, "Bu saatten sonra maç ayrımı yapmadan her maçtan puan ya da puanlarla dönmemiz gerekir. Özellikle, Konyaspor maçının ilk bölümündeki oyunumuzu, oyunun büyük bölümüne yaymamız ve tempoyu yükseltmemiz gerekiyor. Konyaspor maçı, haftalardır galip gelmeyen bir takımın galip gelmesi, taraftarların istemesi hatta oynamayan oyuncuların soyunma odasına gelerek oynayan arkadaşının terini silmesi bakımından takımdaki bazı değişikliklerin ortaya çıktığını gösteriyor. Takım olmaya başladık" dedi.

Denizlispor'un genç oyuncusu Güray da uzun süren galibiyet hasretine Konyaspor galibiyetiyle son verdiklerini belirterek, "Bu galibiyet bize moral oldu. Trabzonspor zor bir deplasman. Ancak biz genç ve çok koşan bir takımız. Trabzonspor deplasmanından puan ya da puanlarla döneceğimize inanıyorum" diye konuştu.

Musa Sinan ise Konyaspor galibiyetiyle başlayan çıkışı Trabzonspor maçında da sürdürmeleri gerektiğini belirterek, "Trabzonspor bu sezon çok iyi oynuyor. Saha avantajlarını kullanmak isteyecekler. Biz de oradan iyi sonuçla dönüp puan ya da puanlarla dönmek istiyoruz. Konyaspor galibiyetenin önemi Trabzon'da alacağımız puanlarla daha da önem kazanacak. Bu maçtan iyi bir sonuçla dönmek istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Denizlispor, Trabzonspor maçı için bu akşam THY'nin tarifeli uçağıyla İstanbul aktarmalı olarak Trabzon'a giderek Grand Zorlu Hotel'de kampa girecek.
 

iha
Yayın Tarihi : 19 Şubat 2009 Perşembe 18:41:43
Güncelleme :19 Şubat 2009 Perşembe 18:51:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?