6
Mayıs
2024
Pazertesi
DENİZLİ

Denizlispor revire döndü

DENİZLİSPOR REVİRE DÖNDÜ

Denizlispor'da sakatlığı süren 6 futbolcu Çaykur Rizespor maçında oynayamayacak.

Bank Asya 1.Lig'de ikinci yarıya iyi bir başlangıç yapamayan ve Güngören Belediyespor'la berabere kaldıktan sonra kendi sahasında Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'a yenilerek liderlikten 7. sıraya gerileyen Denizlispor'da bir yandan teknik direktör arayışları sürerken, bir yandan da kritik Çaykur Rizespor maçı öncesi 7 futbolcunun sakatlığının sürmesi moralleri bozuyor. Yeşil-siyahlı ekipte, İsmail Baydil, İsmail Konuk ve İbrahim Çelik'in sakatlıkları sürerken, bu oyunculara Gaziantep Büyükşehir

Belediyespor maçında sakatlanan Youla, Koffi ve Ali Helvacı da eklendi. 6 oyuncunun Çaykur Rizespor maçında oynamayacakları öğrenilirken, hasta olan Serdar'ın durumunun düzeldiği açıklandı. Antrenör Kenan Atik nezaretinde hazırlıklarını sürdüren Denizlispor'da yönetim teknik direktör arayışlarını sürdürüyor.

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor mağlubiyetinin ardından istifa eden Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu'nun yerine hoca arayışlarına başlayan yönetim, Mesut Bakkal'dan olumsuz cevap alınca, Süper Lig tecrübesi olan başka isimlere yöneldi. Denizlispor Asbaşkanı Ali Değirmenci, şu ana kadar hiç bir hocayla görüşmediklerini söylerken, bazı yöneticilerin bu konuda aceleci davranılmaması ve Çaykur Rizespor maçına takımı antrenör Kenan Atik'in çıkarmasını istedikleri öğrenildi.

İHA
Yayın Tarihi : 1 Şubat 2011 Salı 12:05:04
Güncelleme :1 Şubat 2011 Salı 17:55:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?