2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

Denizlispor sarsılmaya devam ediyor

Denizlispor'da, Trabzonspor maçı öncesi bu defa kadro dışı krizi yaşanmaya başlandı.


Paralarını alamadıkları gerekçesiyle bir hafta antrenmanlara çıkmama eylemi yapan ve dün eyleme son veren futbolcuların ardından, Kulüp Başkanı Ali İpek'in istifa etmesi ve ardından bu kararından vazgeçmesiyle hareketli günler yaşayan Denizlispor'da, bu defa Teknik Direktör Güvenç Kurtar'ın; Yusuf, Zafer Demir ve Caner'i kadro dışı bıraktığı ve Trabzonspor maçı kadrosuna almadığı öğrenildi.


Gençlerbirliği maçından sonra "Hocamıza kırgınız" diyen takım kaptanı Yusuf'un yanı sıra Caner ve Zafer Demir'in, Trabzonspor maçı kadrosuna alınmaması futbolcular arasında şok etkisi yaparken, tecrübeli futbolcu Selahattin'in bu olaya tepki gösterdiği ve Trabzon'a gitmeyeceği ileri sürüldü. Güvenç Kurtar'ın bu kararına takımdaki diğer futbolcuların da tepkili olduğu ve Selahattin gibi Trabzonspor maçına gitmek istemeyen oyuncuların olduğu öğrenildi.
Yeşil-siyahlı ekip, yarın son çalışmasını yaptıktan sonra Cuma günü oynayacağı maç için karayolu ile İzmir'e, oradan da Trabzon'a gidecek.

iha
Yayın Tarihi : 2 Nisan 2008 Çarşamba 20:49:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
mustafa

denizlispor kimsenin malı değildir kimsenin şahsi çekişmelerinin de yeri değildir lütfen sayın kurtar ve sayın şimşek bu tutumlarınızdan vazgecin denizli halkı ve taraftarı olarak bunlardan doğacak sorumlulukların her yerde savunucusu arayıcısı ve takipcisi olacagımız bildiririz


orhan tuğbay IP: 78.176.208.xxx Tarih : 6.04.2008 21:19:26

sayın güvenç hocam ve sayın şimşek sizin bu olaylarınızı hiçbir denizlispor taraftarı istemiyor.kadromoz iyi ama bu olaylar hem takımı hemde futbolcuları çok etkiliyor lütfen bunlara son verelim.eğer bunlara hemen son verebilirsek denizlisporu kimse tutamaz. sonuna kadar denizlisporluyuz.